Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Trochu sa do 4ky pustím aj ja. Očakával som, že nás pokryjú, lebo budú pokrývať cesty aj železnice.…
msx. 07.10.2017 11:38
msx.
Ono to je tym, ze narodny roaming bol len 2G...preto ti Waze nestiahlo.
fleg 07.10.2017 13:24
fleg
Ale veď kedysi bolo len 2G a všetko išlo. Waze vtedy nebolo, ale ani to stiahnutie cesty by nemalo r…
msx. 07.10.2017 14:33
msx.
Zabudas, ze internet sa zmenil. Kedysi som platil za 64kb 5k SK a boli sme na tom zaveseni desiati.… nový
fleg 07.10.2017 14:37
fleg
4ka inak musela tento tyzden riadne makat na pokryti, cesta do kosic vlakom, a ako 2/3 casu 4G, ked… nový
Mlocik97 08.10.2017 18:33
Mlocik97
Niečo ku téme 4ka a balík TO.nekonečno: Sieť je ťažko preťažená a agregovaná. V poobednňajších hodin… poslední
freek12 27.02.2018 01:54
freek12

Trochu sa do 4ky pustím aj ja. Očakával som, že nás pokryjú, lebo budú pokrývať cesty aj železnice. Okolo nás ide R1, dodnes nič nepokryli. V podstate tento rok nepokryli nič. Ostatní nás pokryli, čo som ani nečakal, že to bude tak rýchlo. Národný roaming je pomalý, Waze mi cezeň žiaľ ani cestu nespočíta. Dáta v národnom roamingu v balíčku sú podmienené balíčkom v sieti 4ky. Jedna chyba za druhou. 4ka sa fakt oplatí len na volania.

Ak dajú tú 3G sieť, tak nech to aspoň nepodmieňujú aktiváciu balíka dát v ich sieti, lebo to je hneď euro navyše. To si môžem dať radšej O2, cenu budem mať tú istú a navyše budem mať 4G sieť.

Ale veď kedysi bolo len 2G a všetko išlo. Waze vtedy nebolo, ale ani to stiahnutie cesty by nemalo robiť vo Waze problém. Skôr si myslím, že je vo Waze nastavený nízky timeout. Mne vadí na 4ke to, že ak aj bude 3G, tak bude nutné mať pre využívanie 3G aktivované 2 balíčky, GIGA a GIGA PLUS, čo bude vlastne len 1 GB v roamingu za cenu 5 eur. To si môžem dať radšej O2 Voľnosť a mám za tú istú cenu 1 GB v 4G, keďže majú relatívne dobré pokrytie. A to mi vadí na 4ke, že čo sa internetu týka nerobia nič.

Zabudas, ze internet sa zmenil. Kedysi som platil za 64kb 5k SK a boli sme na tom zaveseni desiati. A vsetko nam slapalo. 2 roky trvalo kym so zvysil linku na 256kb.
Takze s tym kedysi...skus ist dnes na 2G a nieco si zasurfovat. Potom mi prid povedat ako to ide;o).

Niečo ku téme 4ka a balík TO.nekonečno:
Sieť je ťažko preťažená a agregovaná. V poobednňajších hodinách v sieti 4ka 4G sa bežne dosahuje rýchlosť prijímania dát (download) 0,5Mb/s. Zaujímavé je ešte aj meranie rýchlosti. Počas merania programom doporučeným operátorom SPEEDMETER sa dosahujú pomyselné teoretické hodnoty. Operátor počas merania zvýši Vašu prenosovú rýchlosť, aby sa dosiahli lepšie hodnoty, kľudne si to vyskúšajte. Začnite sťahovať súbor z internetu a spustite si počas sťahovania test cez SPEEDMETER. Počas testu a pár sekúnd po ukončení budete vidieť výrazné zvýšenie dátovej rýchlosti sťahovania súboru. Test sa dá exaktne opakovať. Skúšal som dokonca na rôznych zariadeniach... Smutné, že sa operátor sklonil ku takémuto riešeniu. Nepríjemné sú aj skúsenosti s podporou. Dával som otázku na telefón podpory a vraj sa mi ozvú tak do týždňa,... neozvali sa ani do mesiaca. Operátor asi "ohluchol". Ani sa moc nečudujem.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru