Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem iPhone SE 2 sa blíži, ponúkne malé a kompaktné rozmery

Novinka by mala byť súčasťou tohtoročného portfólia, možno príde v prvej polovici roka. Do úvahy pripadá marec, keďže aj prvý iPhone SE bol predstavený v marci. Ako uvádza MacRumors, SE 2 má ponúknuť 4“ displej, tentokrát však bez hrubých rámčekov. Trend na rok 2017 a 2018 je jasný – kto chce vyrábať moderný smartfón, musí ponúkať čo najtenší rámik.

Předmět Autor Datum
Jestli bude mít display jako Iphone X, zadní fotoaparát získá OIS a vleze se do 15 tisíc, tak to bud… nový
Eessencia 10.01.2018 14:55
Eessencia
Lenže Samsung beží na Androide :) nový
Joxy 10.01.2018 14:57
Joxy
To už je samozřejmě preference uživatele.. Já to beru spíš z pohledu výbavy a kvality provedení. Měl… nový
Eessencia 10.01.2018 15:30
Eessencia
Opravdu jsi měl Nubii Z11 Mini S 2 roky a za ní pak ještě iPhone S, když se u nás začala prodávat až… nový
jege 13.01.2018 00:29
jege
:) Moje chyba, původně jsem měl rozepsané, že jsem měl Lumii 2 roky.. Pak jsem chtěl psát i o Nubii… poslední
Eessencia 13.01.2018 05:57
Eessencia
Bylo by to skvělé a koupil bych si ho, ale nevěřím, že se něco takového stane. Spíš čekám aktualizov… nový
Potkan007 10.01.2018 17:48
Potkan007
Naopak kdyby dostal edge to edge displej jako X a cenovku 15 000, bude X až na výjimky neprodejný te… nový
Eessencia 10.01.2018 18:47
Eessencia

Jestli bude mít display jako Iphone X, zadní fotoaparát získá OIS a vleze se do 15 tisíc, tak to bude užasná věcička.
V opačném případě se mi zdá v této ceně lepší volbou nově chystaný Samsung A8/A8+, avšak bez kompaktních rozměrů (pro někoho).

To už je samozřejmě preference uživatele.. Já to beru spíš z pohledu výbavy a kvality provedení.
Měl jsem Iphone SE, iOS není špatné, ale nelíbila se mi ta nemožnost spoustu věcí upravit a změnit, fotoaparát nebyl špatný, ale OIS tam prostě chybí. Mobil jsem nosil v kapse, bez ničeho jiného a během prvních 3 dní jsem již měl mikroškrábanec na displeji i zadním logu (dřív jsem měl Nubia Z11 MiniS a za dva roky ani škrábaneček a to jsem s ní zacházel mnohem hůř a párkrát i padla na zem).

Pak můžu ještě porovnat Siri vs Bixby.. kde dle mého jasně vítěží Bixby, jelikož toho zvládne mnohem víc a má větší pravomoce.. U Siri musím pochválit, že zvládala bravurně odposlouchávat mou hroznou angličtinu a dokonce i uměla pochopit český výraz a přiřadit ho k tomu, co hledám (to Bixby moc neumí).

Jinak prostě iPhone je supr a iOS se mi líbí, .. jenže ty děsivě obří rámečky jsou už out. Pokud by měl SE 2 infinity display a OIS, byl by to naprostý trhák (za předpokladu, že tomu nenasolí cenu 20 tisíc a víc).

:) Moje chyba, původně jsem měl rozepsané, že jsem měl Lumii 2 roky.. Pak jsem chtěl psát i o Nubii a nakonec to nějak poupravoval. Ofc to ale nemění nic na tom, že mi celkové zpracování SE přišlo hodně náchylné na mikroškrábance a bez krytu a folie/tvrzeného skla bych se už asi neodvážil tak drahý mobil nosit jen tak.

Bylo by to skvělé a koupil bych si ho, ale nevěřím, že se něco takového stane. Spíš čekám aktualizovaný design 5/5S a klasický LCD displej. Možná o trochu tenčí tělo, lehce zaoblené, aby víc seděl do aktuální řady a bude mít tenčí rámečky. V jejich nabídce je momentálně X něčím extra a proti 8 jsou lidi ochotní připlatit si pomalu 10 000 za Face ID, displej a stabilizaci obou snímačů foťáku. Dva foťáky to mít nebude, Face ID taky ne, protože A10. Kdyby nabídli nejvýraznější mezigenerační změnu i na SE, stálo by tak 22 až 24 000 a to by myšlenku řady SE jako vstupního modelu totálně zabilo. Naopak kdyby dostal edge to edge displej jako X a cenovku 15 000, bude X až na výjimky neprodejný telefon. Rozhodně ne za dvojnásobek.

Naopak kdyby dostal edge to edge displej jako X a cenovku 15 000, bude X až na výjimky neprodejný telefon. Rozhodně ne za dvojnásobek.

Souhlasím, je téměř nulová šance, že by se to stalo, .. asi jen sním a doufám, bylo by to naprosto úžasné a prodejnost by to mělo určitě astronomickou. Ono mít v kapse Iphone X v kompaktní velikosti SE? Oželel bych Face ID, oželel bych i dual fotoaparát, kdyby tam byla alespoň stabilizace. I když to někteří nemají rádi, tak infinity (nebo edge to edge jak povídáš) display, je prostě něco, co v dnešní době lidi chtějí. Otázkou je, jestli se něčeho takového časem od Apple dočkáme, jelikož poslední dobou se spíše více a více mluví o těch ohebných rolovacích blbůstkách :D

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru