Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem iPhone SE 2 sa blíži, ponúkne malé a kompaktné rozmery

Novinka by mala byť súčasťou tohtoročného portfólia, možno príde v prvej polovici roka. Do úvahy pripadá marec, keďže aj prvý iPhone SE bol predstavený v marci. Ako uvádza MacRumors, SE 2 má ponúknuť 4“ displej, tentokrát však bez hrubých rámčekov. Trend na rok 2017 a 2018 je jasný – kto chce vyrábať moderný smartfón, musí ponúkať čo najtenší rámik.

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jestli bude mít display jako Iphone X, zadní fotoaparát získá OIS a vleze se do 15 tisíc, tak to bud…
Eessencia 10.01.2018 14:55
Eessencia
Lenže Samsung beží na Androide :)
Joxy 10.01.2018 14:57
Joxy
To už je samozřejmě preference uživatele.. Já to beru spíš z pohledu výbavy a kvality provedení. Měl…
Eessencia 10.01.2018 15:30
Eessencia
Opravdu jsi měl Nubii Z11 Mini S 2 roky a za ní pak ještě iPhone S, když se u nás začala prodávat až… nový
jege 13.01.2018 00:29
jege
:) Moje chyba, původně jsem měl rozepsané, že jsem měl Lumii 2 roky.. Pak jsem chtěl psát i o Nubii… poslední
Eessencia 13.01.2018 05:57
Eessencia

Jestli bude mít display jako Iphone X, zadní fotoaparát získá OIS a vleze se do 15 tisíc, tak to bude užasná věcička.
V opačném případě se mi zdá v této ceně lepší volbou nově chystaný Samsung A8/A8+, avšak bez kompaktních rozměrů (pro někoho).

To už je samozřejmě preference uživatele.. Já to beru spíš z pohledu výbavy a kvality provedení.
Měl jsem Iphone SE, iOS není špatné, ale nelíbila se mi ta nemožnost spoustu věcí upravit a změnit, fotoaparát nebyl špatný, ale OIS tam prostě chybí. Mobil jsem nosil v kapse, bez ničeho jiného a během prvních 3 dní jsem již měl mikroškrábanec na displeji i zadním logu (dřív jsem měl Nubia Z11 MiniS a za dva roky ani škrábaneček a to jsem s ní zacházel mnohem hůř a párkrát i padla na zem).

Pak můžu ještě porovnat Siri vs Bixby.. kde dle mého jasně vítěží Bixby, jelikož toho zvládne mnohem víc a má větší pravomoce.. U Siri musím pochválit, že zvládala bravurně odposlouchávat mou hroznou angličtinu a dokonce i uměla pochopit český výraz a přiřadit ho k tomu, co hledám (to Bixby moc neumí).

Jinak prostě iPhone je supr a iOS se mi líbí, .. jenže ty děsivě obří rámečky jsou už out. Pokud by měl SE 2 infinity display a OIS, byl by to naprostý trhák (za předpokladu, že tomu nenasolí cenu 20 tisíc a víc).

:) Moje chyba, původně jsem měl rozepsané, že jsem měl Lumii 2 roky.. Pak jsem chtěl psát i o Nubii a nakonec to nějak poupravoval. Ofc to ale nemění nic na tom, že mi celkové zpracování SE přišlo hodně náchylné na mikroškrábance a bez krytu a folie/tvrzeného skla bych se už asi neodvážil tak drahý mobil nosit jen tak.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru