Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows 10 překročil hranici 34 %, na Sedmičky stále nemá. Chrome zase postrádá konkurenci

Kdyby MS umelo nezvyšoval podiel desiatok na trhu a kdyby ho natvrdo necpal do strojov, neponukal zadarmo ale ponukal stejnym sposobom ako starsie OS a kdyby sa dali starsie OS kupiť (nemyslím jako Aukro, ale officiálne by bol podporován predaj win 7/8.1 a pod) tak by win10 mal teraz podiel snaď i menej než 5%.

Uspech Win 10 je len vytvoreny MS nasilu a umelo.

Chrome môže mať len jednu konkurenci, a to Firefox. (Tym myslím z 5 "hlavných/bežných" prehliadačov) totiž IE, EDGE, Opera, Safari su prehliadače ktore sú buď problémové (od MS) buď zamerané na jednu izolovanú platformu ovečiek alebo v prípade Opery je problém že je rychlostne a aj designom pozadu, i když to nieje špatný prehliadač, je stále lepšia volba zvoliť FF nebo chrome. Ostatne Chrome zas ma jeden problem a to že v rukách laikov sa mení na adware&spyware downloader. Pre "pokročilejších"uživateľov je ale Firefox a Chrome ideálna voľba.

To je môj názor.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality