Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Google sleduje polohu telefonu i v případě, že uživatel tuto funkci vypne. Využívá k tomu aplikace j

Google sleduje polohu telefonu i v případě, že uživatel tuto funkci vypne. Využívá k tomu aplikace jako Google Maps nebo automatické zprávy s předpovědí počasí. Firma používá informace o svých zákaznících k cílení reklamy.

• Kdyby to byl Microsoft, uz je tu 100 clanku jak MS smiruje, ale kdyz je to Google, tak se nic nedeje, po tom co ukladali otisky prstu a data z "facial recognition" které skoncili buch vi kde (NSA) ted znaji i vasi polohu kterou seznam urcite nekonci .. .
* Plati to i pro majitele iPhone, v pripade, ze pouzivaji urcitou aplikaci od Googlu.

• Par let zpet na otazku v Aknetach "dali by jste si do ramene chip" aby o vas kazdy vedel kde jste, kdo jste z 90% lidi odpovedelo ze né "ze v zadném pripade, NIKDY", ale v kapse od kalhot to ocividne nikomu nevadi..

Zdroj, VIDEO Seznam CZ :
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/velky-google-vas-sleduje-i-kdyz-si-myslite-ze-jste-mu-to-zakazali-53827?seq-no=5&dop-ab-variant=&source=article-detail

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kdyby to byl Microsoft, uz je tu 100 clanku jak MS smiruje toto je původně a převážně pc poradna, t… poslední
lední brtník 16.08.2018 14:44
lední brtník

Kdyby to byl Microsoft, uz je tu 100 clanku jak MS smiruje

toto je původně a převážně pc poradna, tyto krámy jsi schopný si administrovat sám.
chytrofouny jsou zatím tupý osobní spotřebák se síťovým připojením a (skrývanou) administrací jinde. k podobné kolaboraci v administraci se mrchosoft snaží dostat konceptem "os jako služba", ale o tom jistě psát nechceš.

čili je užitečné na to upozornit, ale jsi na špatném hrobě, když afektovaně pláčeš nad nečestným a nesportovním chováním androidů na pc poradně. šlo to napsat jinak a byla by to normální, pro někoho třeba zajímavá zpráva.
takto mi připomínáš zdejšího mladého komunistu, jehož celým smyslem života je nadávat na kapitalismus a google.

chápal bych to, kdyby se více rozšířily chromebooky, případně se začaly používat v malých kancelářích.
ale toto je jen další zbytečný nářek m$ administrátora, jehož geniálního vůdce, slunéčko osvícené, nechcou uživatelé ani po 20 letech povinně milovat a klanět se mu.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru