Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nepoužívám to a s prknama Asus jsem nadmíru spokojenej momentálně s STRIX Z270F GAMING.Zato co předv…
sambilionk 26.03.2019 20:57
sambilionk
- Tak. Opravdu, jediné co vidim se sirit jsou prehnané hlouposti a neoverenych pomluv. - Je az k obd…
XoXoChanel 27.03.2019 11:57
XoXoChanel
Asus Live update je nebo byl (mozne dohledat na webu Asusu) soucasti Asus AI Suite, ktery si bezni u…
RedMaX 27.03.2019 17:04
RedMaX
- V Notebook je softwér "Asus Live Update" pro aktualizaci jiz integrovany, soucasti uz od koupe. Na…
XoXoChanel 27.03.2019 17:30
XoXoChanel
Nejsem BFU, nepouzivam Asus AI Suite. Co myslis, ze udela prumerny BFU? Nainstaluje vsechno, protoz… nový
RedMaX 27.03.2019 18:16
RedMaX
Dobre. nový
XoXoChanel 27.03.2019 18:21
XoXoChanel
Tak jsem zkusil ten jejich "nástroj na odhalení napadení" - mám desku Asus, ale napsalo mi to jenom… nový
IQ37 29.03.2019 11:14
IQ37
"Only for Asus machine" Po čtyřech letech jsem opět stáhnul ten "nástroj na odhalení napadaní". Dos… nový
IQ37 07.03.2023 11:08
IQ37
Jaký byl podle vás její průměr BFU? Protože ničemu nerozumí, vše nainstaluje. https://download-insta… nový
linearpoetry 07.03.2023 04:52
linearpoetry
The best free word puzzles to clean up your mind and get smarter! Word puzzles are easy at first, bu… nový
diarty 10.10.2023 12:19
diarty
As you are thinking of updating yourself this winter season, I would suggest you to use this A Castl… nový
dorothyconnor 25.11.2023 09:07
dorothyconnor
Můj počítač je napaden virem. Požádal jsem několik přátel, kteří se gorilla tag vyznají v počítačích… nový
joggerlist 01.12.2023 06:00
joggerlist
Si otros juegos te han aburrido, intenta descargar Minecraft apk gratis para experimentar tu propio… poslední
Brandi Grant 23.03.2024 08:01
Brandi Grant

- Tak. Opravdu, jediné co vidim se sirit jsou prehnané hlouposti a neoverenych pomluv.
- Je az k obdivu jak nekteri lidé dokazou zit v realite jen na bazy najakych internetovych clanku a ridi se jen podle toho "jak vitr vane".. (nic spolecného s G_kartama, zakladnima deskama, nebo jejich kvalitou, nebo budoucim nakupem PC)

"Jak se rika : Na zacatku vesnice sis prdl a na konci uz rikaji ze ses posral".

• Notebook neni desktop !

ASUS Live Update je proprietární nástroj dodávaný s notebooky ASUS

- V REALITE postizeni hrozi prevazne zarizenim "NOTEBOOK""DESKTOP" na ktery "Asus Live Update" instaluje jiz tovarne (je soucasti SW vybaveni notebooku jiz po zakoupeni, nebo verzi ALU po obnove z recovery) uzivatelum s verzi 3.6.8 "nic takového nehrozi".

Zabraňují jakémukoli škodlivému zpracování ve formě aktualizací softwaru nebo jiných prostředků, a implementoval vylepšený systém end-to -end šifrovací mechanismus. Současně jsme také aktualizovali a posílili architekturu softwaru server-to-end-user, aby se zabránilo podobným útokům v budoucnu.

• Cilem nebyli bezni useri :

Malý počet zařízení byl implantován škodlivým kódem prostřednictvím sofistikovaného útoku na naše servery Live Update ve snaze zaměřit se na velmi malou a specifickou skupinu uživatelů. Zákaznický servis ASUS oslovil postižené uživatele a poskytl pomoc, aby zajistil odstranění bezpečnostních rizik.

- Ke zbytku se vyjadrovat nema ani cenu, jen "jabka" a "hrusky". Slo jen o zneuziti certifikatu (ktery je jiz opraven) v progamu "Live Update" spusten ze strany "Server Live Update".
- BDore ma vetsina beznych uzivatelu v PC uz roky a nevi o tom protoze jim to nepisou na internete , treba takovy ShadowPad a infikovany CCleaner od Pirifiorm (tak jak dalsi destika bezného SW) ktery dokazal infikovat samotné rutery, servery Cisco, cloudové sluzby zde se muzeme bavit o poroblému a spionazi.
- A kdo na to opet dosel "Kaspersky Lab". A co doporucuje ? Navstivit samozrejme své stranky : https://shadowhammer.kaspersky.com/ a pak nejlépe "zakoupit" ochranu proti "Kaspersky Endpoint Detection & Response" ..
* To je ale nahoda ze vse zacina jit na "Public" az po tom, co se MS s KAS neshodl a uprednostnil do Windows 10 vlastni Defender.

• Tyka se problém i mého notebooku ?
TiP ~ Pro vlastniky notebooku Asus co pouzivaji "Live Update" a potrebuji overit zda-li se to tyka i vasich zarizeni muzou pouzit "bezpecnostní diagnostický nástroj" viz:

Kromě toho jsme vytvořili online bezpečnostní diagnostický nástroj pro kontrolu postižených systémů a vyzýváme uživatele, kteří se stále zabývají jeho provozováním jako preventivní opatření. 

- Diagnostický nástroj na stahnuti zde : https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/nb/Apps_for_Win10/ASUSDiagnosticTool/ASDT_v1.0.1.0.zip

- V Notebook je softwér "Asus Live Update" pro aktualizaci jiz integrovany, soucasti uz od koupe. Na PC te ho nikdo nenuti instalovat, bud tomu nerozumis, nebo to umyslne obracis.
- I v pripade "Asus AI Suite" (ktery si musis doinstalovat ty sam) jde o volitelnou polozku tak jako DAEMON Tools, nebo Ai Charger, AURA. Mohl bych vedet jakou verzi AI Suite pouzivas (jestli tedy nejakou vubec pouzivas) ?

- Kdyz uz vkladas nejakou zpravu (mimochodem ten clanek z cnews.cz je jen okopirovany a upraveny clanek z "ODSUD") tak si ty informace alespon over primo u zdroje, viz : tudiz vis co... Ale jo v poho, hlavne nekupovat Asus. Psat druhym "Nekecej" bych psal radeji s vetsi rozvahou.
Co jsem uvedl muzu podlozit oficialnim vyjadrenim Asus, muzes si to klidne precist : https://www.asus.com/News/hqfgVUyZ6uyAyJe1

Nejsem BFU, nepouzivam Asus AI Suite.

Co myslis, ze udela prumerny BFU? Nainstaluje vsechno, protoze tomu nerozumi. Mimochodem, ze ja nekecam do vetru, tak kamos samozrejme mel komplet vsechno nainstalovano.

Stale teda plati, ze clanek je pravdivy, Asus mel ve svem programu backdoor a program mohl byt nainstalovan na jakemkoli notebooku nebo pocitaci se zakladni deskou Asus.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru