Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Procesory Intel - vyhodit!

Mozna mas pravdu, nevim..
- U techto informaci bych byl ale velmi optarny a kazdou informaci bral opravdu pinsetou. Jeden napise clanek, druhej to okopiruje, pak prijde treti sdili to a jeste neco prida, neco si prida a na konci je to "mis -mas".
* Jak se rika "Na zacatku vesnice si prdnes a na konci uz rikaji ze ses posral" :-)

- V hodne pripadech informace nemusi byt zcela pravdivé, nebo korektne podané tudiz i né vzdy spravne pochopené.
- Samotny problém v otaze bezpecnosti, ze byl nalezena nova mozna chyba, ale pritomna je, ten uvedeny problém tam je a je to (bohuzel) pravda.
* Nejsem zadnej Hacker a nemam dostatecné znalosti abych tu diru umel explotovat, ani nevim jak presne funguje, ani nepracuji pro Intel. Tudiz si tu informaci nemohu sam nejak overit a musim se spokojit jen s informacema v podobe intenetovych clanku, které se snazim brat radeji trochu s rezervou bez unahlenych zaveru.

- Ten zdrojovy clanek (Guru3D) ze kterého ditt vyhazi, pridal na konec toto (oprava za ""Řešením bezpečnostní slabiny CPU Intel je vypnutí HT"", co prepsali a upresnili, tudiz toto rceni jjako neplatné, ci zbytecné. (At je realita jaka chce, bavim se jen o puvodu toho clanku) :
* Tento odstavec , tato nova informace se v tom clanku Guru3D obevila az po vydani clanku na ditt. (kdyz ten clanek na ditt psali, tak to tam jeste napsané nebylo jestli mi rozumis)

Aktualizace: Jak jsme se právě dozvěděli, Intel ve skutečnosti nedoporučuje zakázat hyperthreading. Viz část „zmírnění“ společnosti Intel na stránce MDS :

Po použití těchto aktualizací může být vhodné, aby někteří zákazníci zvážili další kroky. To zahrnuje zákazníky, kteří nemohou zaručit, že důvěryhodný software běží na jejich systému (systémech) a používají technologii Simultaneous Multi-Threading (SMT). V těchto případech by měli zákazníci zvážit, jak využívají technologii SMT pro konkrétní pracovní vytížení, pokyny od poskytovatelů softwaru operačního systému a VMM a model zabezpečení pro konkrétní prostředí. Vzhledem k tomu, že se tyto faktory značně liší podle zákazníka, společnost Intel nedoporučuje, aby byla technologie Intel HT zakázána, a je důležité pochopit, že to samo o sobě neposkytuje ochranu před MDS.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality