Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Asus = zdroj viru a je jim to jedno

Zrovna v te zvukovce, jak uz jsem tu psal, ktera se zacala po par letech vysirat, asi jsi ji nepouzival dostatecne dlouho.

Navic stejne lze mluvit i o vsech ostatnich firmach, co dnes delaji hardware. Pravda to ale neni, maximalne sambilionk mel stesti na Asus, nekdo jiny bude mit stesti na MSI, nekdo jiny na AsRock, Gigabyte, .... Pak jsou ale lidi, co stesti na dobry kus nemeli a bohuzel pomer a mnozstvi lidi je dnes pro vsechny znacky stejne, vsechno je jen sazka do loterie a neni uz nic na co by se dalo na 100% nebo aspon na 99% spolehnout.

Ale o tom aktualitka neni. Aktualitka se tykala toho, ze Asus zacal lajdacit i co se tyka softwarove vybavy a chyba strida chybu. Takze aktualitka je spis doporucenim vyhnout se veskeremu softwaru od Asusu, ktery neni k jeho hardwaru bezpodminecne nutny. Coz me pripomnelo meho kamose, kteremu jsem doporucil na odecitani teplot a zateze MSI Afterburner, ktery nainstaloval. Ale ma grafiku od Gigabyte, tak nainstaloval i veskery balast od nich a ma zakladovku od Asusu, tak taky veskerej pridavnej balast delajici opet totez, nainstaloval. V tomto pripade teda jasne plati, ze mene je urcite vice. Ale jemu to vysvetlit nejde.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality