Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows Defender je dle posledních testů solidní antivir

1.
Ano, věřím tomu co výrobci antivirů na svých webech píšou, tedy to pravdivé, co píšou. A to, co jsem citoval, pravdivé je.
Ano, nepoužívám antivir, důvody jsem tu myslím psal. Jestli chceš v kontextu tady s tím, tak je sice hezké, že antivir "Zjišťuje a blokuje viry, malware, spyware, ransomware a phishingové útoky.", ale například podle jednoho pracovníka antivirové společnosti jeho odhad odhalování malwaru antiviry je kolem 40 %.
Čistě statisticky, máme tu jednoho uživatele:
https://pc.poradna.net/questions/2953022-vir
Jaká je pravděpodobnost, že bude jeho pc během jednoho roku nakaženo malwarem? Určitě větší než 99 % a to bez ohledu na to, jestli antivir používá nebo nepoužívá nebo jestli ta výše uvedená 40 % hodnota je 25 %, 40 %, nebo třeba 96 %.
A jaká je ta pravděpodobnost u mě, který se na počítači chová rozumě a antivir nepoužívá? Blíží se k nule a z mého pohledu je zanedbatelná.
Takže teď už je snad jasné, jak je to s těma tvýma lidma na fórech, jasně že nelžou, jen prostě patří dejme tomu do skupiny tady toho človíčka, na jehož vlákno jsem dal odkaz.

2.
Mám špatnou paměť, kde jsem psal, že jsi se mnou začal debatovat ty? Nejsem si toho vědom, že bych to někde psal. Co si pamatuju, tak jsem psal pouze toto:
Proč mám potřebu reagovat? No protože ty reaguješ i pod mou reakcí na někoho jiného, proč bych já nemohl reagovat na tebe, když reaguješ na můj příspěvek?

3.
Paráda, tak ses nám tu pak dál rozepsal, Mlocik97 si počte, dá plusko.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality