Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem V Cesku prebehol zaujimavy "protest" Mytny tender(eshop)

Babis (okrem inych veci) obcas spravi aj spravnu vec a ked odvolal ministra dopravy za zbabrane vyberove konanie, pretoze CR sa poucilo z nasich chyb a (snad) neurobi tie iste spravil podla mna dobre.

To je jenom divadlo pro masy, aby je uklidnil. To se dela vzdycky, kdyz lid neco pobouri a je potreba ho zase uklidnit. Nedelam si iluze o tom, ze novy ministr bude o neco lepsi, nehlede na to, ze to je ministr, ktery uz jedno ministerstvo ma, takze tedka bude sedet na dvou. Jasne, chapu, samotny ministr toho zas tolik nedela, vsechnu tu praci stejne delaji namestci, reditele odboru a jejich podrizeni atd., ale ono na druhou stranu i tyhle tendry zadavaji a viteze vybiraji ti podrizeni. Takze kdyz se zmeni ministr, co se zmeni realne? Budou si chvili zase davat pozor, aby to predrazeni nebylo tak okate, nebo se tak snadno neprovalilo.

Jako jo, je to aspon nejake gesto, ministr nese zodpovednost, ale realnej efekt to proste nemelo, nema a mit nebude. Proste jen gesto.

Ale jinak ta akce super. Takova zaslouzena facka te nasi vladni garniture. Akorat jsem v tomhle fakt pesimista.. dokud budou u moci korytari a prospechari, tak se proste nic nezmeni.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality