Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem V Cesku prebehol zaujimavy "protest" Mytny tender(eshop)

Babis (okrem inych veci) obcas spravi aj spravnu vec a ked odvolal ministra dopravy za zbabrane vyberove konanie, pretoze CR sa poucilo z nasich chyb a (snad) neurobi tie iste spravil podla mna dobre.
Ide o to, ze skupina nadsencov v ramci truc podniku spravila za vikend cast zo statnej zakazky...zdarma samozrejme a cuduj sa svete vsetko je plne funkcne.
Pricom povodna suma od spolocnosti Asseco bola na urovni pol miliardy CZK.
Pre korektnost treba dodat, ze nejde o plnohodnotnu nahradu zakazky, dobrovolnici nemali pristup ku vsetkym zdrojom zadania, ale ak clovek z branze aj tak vyjadrujem obdiv nad tym, co spravili za tak kratky cas. Cely vysledok si mozete pozriet na https://fairznamka.cz/cs-CZ/About

Bulvarna vlozka
Inak som rad, ze Asseco vycuvalo/bolo vyrazene, mam totizto osobnu skusenost z jednania s touto spolocnostou, kde som zastupoval ako IT expert zakaznika a mozem povedat, ze sa jedna o jednu z najhorsich skusenosti v mojom zivote, kde som ja skolil IT pracovnikov pri cenovych ponukach a upozornoval ich na nedostatky v nich. Niekolkokrat po sebe.
Vrcholom bolo, ked sa do jednania vlozila vrcholova predstavitelka spolocnosti https://www.assecosolutions.com/sk/spolocnost/clenovia-predstavenstva, pretoze povedat zakaznikovi, ze je sprosty a nevie co chce a iba ona vie, co potrebuje som zazil doteraz len raz v zivote.
Pre uplnost dodam, ze zakaznik spolocnost Asseco tiez vykopol, co som rad, pretoze by na tom financne vykrvacal.

Komentář k aktualite

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality