Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Facebook zrušil stránku mezinárodní střelecké federaci

Mezinárodní federace střeleckého sportu (ISSF) má od středy zrušenou stránku na sociální síti facebook. ISSF si stěžuje, že o svůj komunikační nástroj přišla bez varování a nedostala žádné zdůvodnění.

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jak ho nemám rád, doufám, že s nimi Trump ještě zamete. Už si s tou cenzurou moc vyskakují. Ale poma…
Intt 09.11.2020 15:27
Intt
I když se na Fb cenzuruje,maže a vymejvaj mozky dneska čím dál víc tak asi bojkot nehrozí nikdy,mlad…
sambilionk 09.11.2020 23:35
sambilionk
proto jsem mluvil o adminech, netuším jak to bude pokračovat, ale i takový vývoj je klidně možný.. poslední
Intt 10.11.2020 13:50
Intt

Jak ho nemám rád, doufám, že s nimi Trump ještě zamete. Už si s tou cenzurou moc vyskakují. Ale pomalu se to začne obracet proti nim. Ono plivat do xichtu cca polovině k volbám příchozího obyvatelstva (dle voleb) už je trochu jiný kafe než občasná lokální cenzura nepohodlných názorů.

A taky si myslím pánové cenzoři moc neuvědomují právní dopady toho, že FB, Twitter a další jsou veřejně obchodované společnosti, tudíž žádný soukromí píseček a že některé kroky mohou poškodit investory z řad veřejnosti. On totiž hromadný bojkot facebooku, twitteru a dalších je zcela reálnou možností dalšího vývoje. Vůbec bych se nedivil, kdyby často pravicoví admini začali blokovat fb a podobné přímo v souboru hosts ve svých sítích..

I když se na Fb cenzuruje,maže a vymejvaj mozky dneska čím dál víc tak asi bojkot nehrozí nikdy,mladší generaci je to fuk a ostatní si najdou jinou alternativu která už dneska je i když málo známá.Z Fb se stala hlásná trouba určitejch politickejch stran,nějaký opačný názory se mažou cenzurujou tak na to je lepší si najít jiný stránky, na ostatní čípoviny to bude pořád ok.:-)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru