Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Samsung potají vyměnil čipy v SSD 970 Evo Plus. Je dvakrát pomalejší než původní verze

Na Čínu zbytočne nadávaš, aj tak nakoniec väčšina toho čo kúpiš príde z Číny. Potreboval som HDMI->VGA, tak som kúpil z CN. Prišlo, nefungovalo ideálne, ale skôr vidím chybu v počítači, resp. operačnom systéme, keďže po zapnutí vždy išlo a blblo to len občas a aj to až po spustení Windows. Tak som narýchlo kúpil u nás v obchode za drahý peniaz. Potom som sadol za počítač, že aj tak potrebujem ešte jeden a čo myslíš, čo som našiel na Ali? To isté, čo som kúpil, ale za zlomok ceny. Ale ani tento "od nás" nefunguje na 100 %, ale ako hovorím, chyba je vo Windows, lebo naposledy mi to vypadlo presne ako naskočila zamknutá obrazovka, hlavne, že počas štartu monitor svietil.

No a k tej výmene čípov? Dnes čipy mení každý, tam sa už nedá pozerať na to, že niekto to robí bez upozornenia. Podobne to bolo po záplavách vo WD, keď aj ostatní zvýšili ceny, aby na tom zarobili alebo keď Seagate spätne za ich vlastnú chybu skrátil záruku na disky z 5 rokov na 2. O pár mesiacov skrátil záruku aj WD. Ľudia si kedysi vyberali značku podľa toho, že aká firma najviac vychádzala zákazníkom v ústrety. Dnes ale máme 2-3 firmy vo "vysoko postavených" segmentoch a tam už zákazník nič neznamená. Oklame ťa jeden, tak ten druhý mení podmienky tiež. Veď u koho iného budeš nakupovať, keď nie je tam? Hlavne, že máme antimonopolné úrady vo svete, ktoré si plnia svoje poslanie asi tak ako naša RPR.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality