Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
to aspoň nazvi "msi začíná odrbávat dokumentaci" takto píšeš jak ti dementi na živě nebo v blesku.
lední brtník 20.02.2022 17:53
lední brtník
Dokumentace byla doted soucasti baleni, tudiz za me je to odrbani desky. Deska bez manualu je vcelku…
RedMaX 20.02.2022 20:34
RedMaX
Já bych spíš soudil podle toho obsahu, ne podle formy. Manuály MB ještě snad bývaly slušné (poslední… poslední
ml1 23.03.2022 17:46
ml1
Chválím a snad se přidají i ostatní. Když člověk vidí, kolik HW se prodává, tak je to obrovská úspor…
sharkjd 26.02.2022 08:03
sharkjd
Nesnasim elitare. Chapu, ze lidem, kteri maji stavbu PC jako svuj byznys, se omezeni ostatnich hodi,…
RedMaX 26.02.2022 19:38
RedMaX
Já se stavbou PC neživím, mám to jako koníček a dělám to tak 1x za 2 roky, když někdo z rodiny potře… nový
Shark.jdd 01.03.2022 07:33
Shark.jdd
To stejný s mobilama. Už nejsou v megakrabicích, ale malá krabička v nejnutnější velikosti. Manuál d…
Prasak 27.02.2022 14:53
Prasak
No manuál není potřeba to asi souhlas protože je dělaj stejně na hov....,kupovali jsme nedávno Tv Sa… nový
sambilionk 27.02.2022 16:03
sambilionk

Dokumentace byla doted soucasti baleni, tudiz za me je to odrbani desky. Deska bez manualu je vcelku k nicemu a minimalne to predpoklada mit po ruce dalsi elektronicke zarizeni, na kterem si uzivatel bude pri stavbe PC cist manual.
V podstate se tim desky MSI stavaji nesmyslnym nakupem pro jednotlivce.

Já bych spíš soudil podle toho obsahu, ne podle formy. Manuály MB ještě snad bývaly slušné (poslední počítač jsem stavěl v roce 15), ale u jiných věcí jsou to jen eurokecy (neházejte do popelnice, v přístorji je vysoké napětí (kde by se v počítači vzalo vysoké napětí (tj. nad 600V)), prostě takový ten základ).
Jo je je neskutečný vopruz, když si člověk přiveze domu nějaký kus hw a zjistí, že tam neni sw (kromě toho, že manuál stojí za prd) a musí ho stahovat. Tak jistě z ekologického pohledu je to úspora toho plastového kolečka (a papíru v případě manuálu), které se použije jen jednou nebo nejvejš několikrát (a jsou lidi, co to nepoužijou vůbec), ale aspoň by na to mohl při prodeji upozornit (pozor, balení neobsahuje cd s ovladači ani manuál, stáhněte si je zde:...).
Manál je potřeba mít v papírové podobě, ale to řeší tiskárna, neni potřeba tisknout všechno, stačí to, co je při sestavování potřeba (to znamená hlavně konektory).

Chválím a snad se přidají i ostatní. Když člověk vidí, kolik HW se prodává, tak je to obrovská úspora papíru. Člověk, který by nebyl schopen stáhnout manuál v digitální podobě, se nemá co montovat do stavby PC, protože je to blb.

Nesnasim elitare. Chapu, ze lidem, kteri maji stavbu PC jako svuj byznys, se omezeni ostatnich hodi, ale ja se zivim lepsim zpusobem a tak nemam nejmensi potrebu to hodnotit ze sveho ekonomickeho hlediska.
Ja jsem naopak rad, kdyz si diky manualu dokaze sve PC postavit i naprosty lajk.

Já se stavbou PC neživím, mám to jako koníček a dělám to tak 1x za 2 roky, když někdo z rodiny potřebuje. Souhlasím s tebou jen v tom, že dneska se tím snad ani uživit nedá.

Ale vůbec nevím, jak sakra souvisí papírový vs. PDF manual s tím, jestli PC postaví, nebo nepostaví lajk? Čteš po sobě někdy to, co napíšeš? :)

No manuál není potřeba to asi souhlas protože je dělaj stejně na hov....,kupovali jsme nedávno Tv Samsung a debilové neuváděj nikde že tam jsou určitý tlačítka jako joystick na ovladači,asi jediná důležitá věc kdo otom neví,manuál jenom v PDF a stejně na dvě věci,to už se člověk dozví víc z YT než z toho co k tomu ty kašpaři přibalujou nebo dávaj na net.

U LG kterou jsme vraceli v bleděmodrým akorát že v menu a ladění,tam sice v manuálu možnost ladění je ,jenže v menu Tv nic takovýho nebylo takže taky super manuál v PDF,papírovej by byl dobrej akorát na podpal.:-)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru