Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Tak nám ta AI hloupne

Tak ještě pri zajímavost Google Bard:

Zvíře na 5 písmen, které si nosí svůj domek stále sebou, je ježek. Ježci si nosí svůj domek, který se nazývá ježčí káča, na hřbetě. Káča je vyrobena z trní, které ježci používají k obraně před predátory.

ježek si nosí skutečně domek sebou?

Ano, ježek si nosí skutečně domek sebou. Jeho domek se nazývá ježčí káča a je vyroben z trní, které ježci používají k obraně před predátory. Ježci si káču nosí na hřbetě, a to tak, že ji srolují do kuličky. Když se ježek cítí ohrožen, sroluje se do kuličky a jeho trny vyčnívají ze všech stran. To predátorům ztěžuje jeho napadení. Ježčí káča je velmi účinná obrana a pomáhá ježkům přežít v přírodě.

Ježek si své bodliny (které mu vyrůstají z těla) opravdu vyrábí z trní?

Ne, ježek si své bodliny nevyrábí z trní. Jeho bodliny jsou vyrobeny z vlasů, které se změnily. Vlasy ježka jsou velmi tvrdé a ostré a rostou v řadách na jeho hřbetě. Když se ježek cítí ohrožen, sroluje se do kuličky, aby ochránil své břicho. Jeho bodliny pak vyčnívají ze všech stran a dělají ho pro predátory velmi obtížným terčem.
Bodliny ježka rostou po celý jeho život a nahrazují se, když se opotřebují. Ježci mohou mít až 15 000 bodlin! Bodliny ježka jsou důležitou součástí jeho obrany a pomáhají mu přežít v přírodě.

Pak to ale není domek, který si ježek nosí sebou

Máš pravdu, ježek si své bodliny nenosí sebou jako domek. Bodliny jsou jeho obranou a pomáhají mu přežít v přírodě. Ježci si také staví hnízda, kde se spí a vychovávají mláďata. Hnízda si staví z listí, větví a trávy a umisťují je na chráněných místech, jako jsou houštiny nebo pod keři.

Prosím tedy o odpověď na původní dotaz - zvíře na 5 písmen, které si svůj domek stále nosí sebou

Omlouvám se, zavádějící odpověď. Zvíře na 5 písmen, které si svůj domek stále nosí sebou, je krab. Krabi si nosí svůj domek, který se nazývá krunýř, na hřbetě. Krunýř je vyroben z vápence a je velmi pevný. Krabi používají krunýř k ochraně před predátory a k udržení své vlhkosti.

Krab je na 5 písmen?

Omlouvám se, máš pravdu, krab má 6 písmen. Zvíře na 5 písmen, které si nosí svůj domek stále sebou, je slimák. Slimáci si nosí svůj domek, který se nazývá lastura, na zádech. Lastura je vyrobena z vápence a je velmi pevná. Slimáci používají lasturu k ochraně před predátory a k udržení vlhkosti.

Krab je na 4 písmena, slimák nemá domek a navíc je na 6 písmen.

Omlouvám se, máš pravdu, krab je na 4 písmena. Slimáci nemají domek a jsou na 6 písmen. Zvíře na 5 písmen, které si svůj domek stále nosí sebou, je šnek. Šneci si nosí svůj domek, který se nazývá ulitka, na zádech. Ulita je vyrobena z vápence a je velmi pevná. Šneci používají ulitku k ochraně před predátory a k udržení vlhkosti.

Šnek je na 5 písmen? Myslel jsem, že jako umělá inteligence zvládneš počítat aspoň do deseti

Máš pravdu, šnek má 6 písmen. Omlouvám se za chybu. Zvíře na 5 písmen, které si svůj domek stále nosí sebou, je hlemýžď. Hlemýždi si nosí svůj domek, který se nazývá ulitka, na zádech. Ulita je vyrobena z vápence a je velmi pevná. Hlemýždi používají ulitku k ochraně před predátory a k udržení vlhkosti.

Pak už jsem to vzdal. Když nedokáže spočítat počet písmen ve slově...

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality