Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
netreba zabudat na to, ze Cain zdaleka nie je len o wifi(vznikal v dobach ked o wifi este nikto ani…
mkmt 25.05.2007 07:31
mkmt
Samozrejme, ze nie je. Ale stale sa neviem zbavit pocitu, ze ako komplexny nastroj cain zaspal vyvoj…
fleg 25.05.2007 09:19
fleg
suhlasim, ze v oblasi wifi ma este nejake rezervy ale ako riesenie "all in one" asi nema konkureciu… poslední
mkmt 25.05.2007 19:36
mkmt

Samozrejme, ze nie je. Ale stale sa neviem zbavit pocitu, ze ako komplexny nastroj cain zaspal vyvoj v oblasti wifi. Bez arp poisoningu je na wifi prakticky nepouzitelny. Hned prve mesiace po vydani mal problemy podporovat narozsirenejsie karty (orinoca a prism2 chipsety) a bol som z toho dost znechuteny (co mi zostalo dodnes).
A to o to viac, ze uz od rannych verzii som bol tymto programom zo zaciatku nadseny a aktivne testoval jeho betaverzie (s maom sme si vymienali maily ohladom bugov a dokonca aj pisali cez icq ked sme si nieco vysvetloval). Takze mam celkom hrejivy pocit, ze som svojou trosku prispel kedysik k vyvoju caina;o).
Dnes uz cain nepouzivam lebo mi takmer nema co ponuknut.

suhlasim, ze v oblasi wifi ma este nejake rezervy ale ako riesenie "all in one" asi nema konkureciu napr. ako som uz spominal -oblast rainbow tables
mne napr. chyba moznost bruteforce prip. kryptoanalyza(rainbow tables) syskey startup password, no pokial viem zatial brute-force dokaze len Elcomsoft(v podstate kvoli uplnosti, aj tak sa to v reale zriedka pouziva)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru