Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem mBank-blýskání na lepší časy?

Je nutné přečíst si pořádně nabízenou smlouvu...
se čtením jiných formulací, než které jsem napsal já, mám trochu problém. ačkoli zdánlivě česky, mluví zcela jiným ufo jazykem, a není vyloučeno že tím co píšou myslí něco zcela jiného než já. protože nejde jen o to něco přečíst - prasečí úřednický tzv. jazyk je něco mimo lidské (a dovoluji si připojit: i mimo brtníčí) chápání. čtení smlouvy neprávníky - kam spadá většina brtníků - je evidentní ztrátou času.

zdařilý příklad z praxe:
každý zaměstnavatel si v rámci iso9000 vydává patologické množství zcela nepochopitelných a pravděpodobně protichůdných či nesmyslných předpisů - to však může zarazit jen neostřílené kozáky, kteří nemají maily šířené na "all users" rovnou přesměrované do koše.

k věci: všechny zdejší banky už vlastní cizí "zavedené" banky. jak rády si však zvykly na zdejší poplatky za cokoli*, neurčité termíny mezibankovních převodů, cizí kapitál ale české prasečí podúroky**, registr dlužníků u zmrdofirmy zloděje aleše slabého.

*) celkové poplatky k účtu vždy výrazně větší než zemi v mateřské banky
**) rozdíly v úrocích mezi půjčenými a uloženými penězi

mbank držím palce, že u nás zkusí být normální civilizovanou bankou.
bohužel je pro mě nepřijatelné, když se něco posere, že první fyzická reklamační pobočka je kdesi 350km v jakési podřadné praze.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality