Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem ReactOS 0.3.5 - free open source "klon" Windows

Myslim ze kazdy BFU bud vypne UAC po tom ako sa ho za den 350ty krat opyta ze ci chce naozaj spustit ovladacie panely alebo napr. aj obycajne nero (!), alebo by si BFU na to zvykol a aj ten virus by automaticky potvrdil (ptz by mu to predsa napisalo "chcete naozaj spustit keygen.exe"? No jasne ze chce, ked na to pred sekundou 2x poklepal :-D

Druha ochrana mala byt Windows defender, a ten som prave chcel vyskusat. A funguje ako? Uplne nahovno, horsie ako keby tam nebol.

Ano, ludia poznaju vyhody a nevyhody roznych rieseni. Ale nejak sa neviem dopatrat ani k jednej vyhode dementnych MS rieseni. Zatial som narazil len na nevyhody, a to som si uz s IT technikou nejake dve desatrocia uzil, a s MS produktami mam len tie najhorsie skusenosti, na rozdiel od inych rieseni.
P.S. ono niektore MS idey su sice dobre, ale problem je implementacia, bud je to implemenovane uplne nahovno, totalne zabugovane, nefunguje to podla povodnej idey, alebo nefunguje vobec, hra na skryvacky s nastaveniami ktore su na 150tich roznych poskryvanych miestach a v kazdej verzii inde, atd.
... napr. zoberem len instalaciu MSoffice versus open office. OO instalacia trva len chvilku, je prehladna, no problem. Na tom istom PC instalacia MS Office 2008 trvala snad pol hodinu, zasralo mi to HDD 1 gigabajtom smetia (zrejme instalacky !), na konci instalacie 5minut hrabe s diskom, chce restart, klepnem na ano, namiesto restartu Windows vyhlasil error ze instalator nemoze pouzit nejaku dll ci co (a to je standardny install na aktualizovanych standardnych WinXP!), zas hrabe 5minut s diskom, potom ho nejak donutim restartovat, po restarte hrabe 5minut s diskom, chce to po mne nastavit 500 hovadin, nacpe mi do systemu kdejake quicksearch spomalovace, a co ja viem co. Srot.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality