Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem ReactOS 0.3.5 - free open source "klon" Windows

To snad nemyslis vazne. Ja instalujem vsetko co pride pod ruku? :-? Instalujem nieco asi tak raz za rok, obcas raz za dva.
Ja pisem o vyslovenych MS bugoch ktore mi kazdodenne biju do oci, ktore absolutne nemaju spolocne s tym co sa instaluje. Bugy zazivam v jednom kuse uz 20rokov u vsetkych produktov MS.

A keby si vedel ako to chodi v praxi tak by si sa nepytal preco ho pouzivam. Ja ten crep nielen pouzivam, ja musim aj vyrabat produkty na ktorych ten crep bude fungovat (a samozrejme kazda verzia crepu funguje uplne inac a ziadna podla spoecifikacie). A to je potom ina kategoria infarktovych stavov.
A doma to mam len kvoli obcasnemu zahratiu, a 90 az 500 eur za smejd nie je jedno posedenie. Som na zapade a 100-500eur je aj tu dost penazi. A ked ich vyhodis za nieco co po tyzdni sformatujes lebo je to nepouzitelne (hra jehovista 8FPS, XP ta ista hra 40FPS) tak ta to nasere este viac. Reklamovat to asi nemozem, co? Keby som ja vyrobil taky crep jak MS tak mi to pride zakaznik osobne oplieskat o hlavu a urcite by za to nezaplatil (prip. este by od nas chcel pokutu)
P.S. inac aby som ti aj odpovedal na to ze "preco pouzivam" - kedykolvek je mozne pouzit ine ako MS riesenie tak pouzivam nie-MS riesenia (FF, OO, TC, playery, atd). Akonahle bude existovat OS na ktorom pouzitelne pojde par mojich oblubenych hier tak od toho momentu doma na ziaden MS produkt ani nesahnem. Vsetko ostatne na alternativnych OS je, a nie je to tak dementne implementovane ako u MS.
A nejde mi o cenu, ide mi o to ze vdaka dlhorocnemu destruktivnemu posobeniu mrkvosoftu dnes proste neexistuje pouzitelny a slusne naprogramovany OS na doma (t.j. unix neratam). Proste mam sformatovany disk a neni co nainstalovat.
P.S.2. no a prave teraz vidim dalsi bug - teraz tu mam narychlo ciste XP SP2 + ovladace, nemal som cas instalit FF tak mam otboreny IE6. Kliknem vpravo na odhlasit a co? Prd. Zabere az 2. kliknutie. A to som si myslel ze uz dnes ziaden bug nenajdem. Mne je to fuk ja ten crep IE pouzivat urcite nebudem, ale toto nazuva Vladimir slovom "kvalitny"? :-?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality