Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem ReactOS 0.3.5 - free open source "klon" Windows

Ja som nikde netvrdil ze linux je super, ono pouzitie v praxi zavisi od kopy faktorov, ktore ani nemusia byt priamo problem toho OS ale mohol to byt problem toho vmware, ja s vmware skusenosti nemam.
Vladimir tu ale zacal s tym ze MS je "kvalitny" a ostatne su hrackarske auta, tak reagujem na neho a ten jeho nazor mi fakt nejde do palice, po tom co denne zazivam problemy/debilnu funkcnost az nefunkcnost MS produktov.
Situacia s OS je zalostna, aj ten ReactOS je zatial asi dost nefunkcny (staci si tam pozriet na tej stranke sekciu o kompatibilite a tych par programov co tam je uvedenych ze vpodtste nefunguju). Je ale pozitivne ze sa aspon niekto snazi nieco rozumnejsie vyvijat.

S Vladimirovym nazorom ze "to predsa nemoze byt dobre lebo tam nie je tolko penazi ako v MS produktoch" zasadne nesuhlasim a potvrdzuje mi to prax s free (FF, OO) a mierne platenymi produktami (napr. TC), ciastocne aj linux (ale nejde to podla mna s linuxom optimalnym smerom, sa mi zda ze sa len distributeri hrajkaju s nejakymi blbostami a vaznejsi vyvoj je imho nekoordinovany, roztruseny. Akokeby bolo 10 rozne fungujucich verzii FF alebo OO, jasne ze by to nikto nepouzival, treba aby si distributeri sadli a dohodli sa na nejakej spolocnej specifikacii prip. aj na spolocnom vyvoji).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality