Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Správci sítí můžou za špatnou práci skončit ve vězení

K tomu sa vyjadrim len strucne:
1. nikto nie je trestany za chyby v zamestnani. Taky paragraf tr.zakona IMHO neexistuje a nikdy nebude (dokonca myslim nie som si isty ze je obmedzenie ze zamestnanec moze byt postihnuty max do vysky 3nasobneho platu).
Vodic je ina vec - kazdy vodic je zodpovedny za to co robi jeho vozidlo ked ho riadi, je uplne jedno ze ci je v zamestnani alebo nie, zamestnanie do toho netahaj.

2. Tvoj problem s bankou nesposobil ziaden admin, a je to vyhradne vec obcianskopravna, medzi tebou a tou bankou, mohol si a) zalovat, b) ist k inej banke kde software nerobil debil. //edit: alebo c) len tam nieco nestihalo a spracovalo to prvu tvoju poziadavku ale neskoro. Keby so prisiel do banky a bola tam fronta tiez by si musel cakat kym sa dostanes na rad. Teraz budeme zatvarat tetku pri okienku za to ze sa pred bankou vytvorila fronta?
Je to problematika komplikovana, zamestnavatel je zadavatel programu a ma ho riadne otestovat a ta firma zodpoveda za to ako funguje, nie programator. Na to su testy ktore ma firma financovat atd atd ISO9001 atd atd. Admin s tym nema absolutne nic, pises o uplne niecom inom. Zodpovednost v tvojom pripade ma ta banka.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality