Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Za stazeni 20 mp3 zena zaplati 2 miliony $

Kazdy zvanil by mel zacit u sebe. To je hezke, ze chlapi v hospode nadavali na "vyvolene" ale kazdy z nich vedel, jak se jmenuji a urcite doma na to koukali. Me stacilo rict jmeno a nasledovala otazka "A kdo to je?".
Televizi mam vicemene jen kvuli filmum, bulvaru se vyhybam obloukem, neberu si reklamni hovadiny typu "metro", komercni radia neposloucham, dovedu ocenit kvalitni umeni a kaslu na to, co se za umeni jen vydava (v nazoru na umeni se velmi rozchazim s tim, co dnes za umeni vydavaji), mam vkus, ktery nekoresponduje s aktualnimi trendy, do hospody posedet jdu jendnou do mesice (krome obedu), potraviny kupuju u maloprodejcu kvalitni, nikoli levne smejdy z hypersuper, mam rad kvalitni vino, jezdim na vandry, do prirody (v ramci reckeho idealu se snazim rozvijet jak ducha, tak telo), vedu skautsky oddil, kde se k "nestadovemu" chovani a vlastnimu nazoru snazim vychovavat nase nejmensi.
Huh, to jsem se vypovidal.
A hrozne uspokojujici je, kdyz patnactilete pubertacky, ktere mi prosly oddilem, maji rady folk nebo treba metal, brnkaji na kytaru ci jiny hudebni nastroj, v lese jsou jako doma a o svych spoluzackach prohlasuji, ze jsou silene slepice.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality