loading...
Předmět Autor Datum
Docela by mě zajímalo, co na to říkají No Doubt, Green Day, Linkin Park, Sheryl Crow nebo Glorie Est…
Zarniwúp 19.06.2009 10:06
Zarniwúp
že ji třeba za to ještě nepopravěj
fosiczka 19.06.2009 10:39
fosiczka
Hon na carodejnice. Bomba. Pokud se statni sprava odprosti od navaznosti na soukromy sektor, bude za…
JR_Ewing 19.06.2009 11:43
JR_Ewing
Tak. 8-)
mif 19.06.2009 14:18
mif
Jenze to by spolecnost nesmela byt plna komerci zmasirovanych ovci. Hm, hezke si takhle pindat u vi…
Dale Cooper 19.06.2009 15:26
Dale Cooper
Kazdy zvanil by mel zacit u sebe. To je hezke, ze chlapi v hospode nadavali na "vyvolene" ale kazdy…
JR_Ewing 19.06.2009 15:37
JR_Ewing
Máš rozumný pohled. Já to beru podobně, televizi mám akorát na zprávy a několik málo (spíše odbornýc…
Dale Cooper 19.06.2009 16:29
Dale Cooper
Co to je "árenbí!? :-)
Zarniwúp 19.06.2009 16:59
Zarniwúp
Árenbí = Rhythm_and_blues
Dale Cooper 19.06.2009 18:40
Dale Cooper
když si začínám (zřejmě nejen já) všímat jaká nebo maková je mládež, není to neklamné znamení stárnu…
marekdrtic 19.06.2009 17:03
marekdrtic
Až uvidíš nějakýho toho "kůl týpecka" s kalhotama u kolen, tak se ho zeptej, jestli vůbec ví, jak to…
Prasak 19.06.2009 17:39
Prasak
To jsem ani nevěděl, díky za tip ;-) PS: watch :-)
marekdrtic 19.06.2009 19:03
marekdrtic
A to video ma byt akoze rozumna odveta na Hip-Hop, jo? :-D
2laak 19.06.2009 20:45
2laak
A kde beres tu jistotu, ze zrovna tvuj nazor je spravny a ze podle nej by to melo byt? Co maji vyvol…
Viruus 19.06.2009 16:47
Viruus
Vse vyse uvedene ma vest k prikladu pouziti obsahu dutiny lebecni pri rozhodovani. Nenechat nikoho a…
JR_Ewing 19.06.2009 18:16
JR_Ewing
Tak, takto je to uz kompletne. Tiez som toho nazoru, ze nie je dolezite, kto co pocuva, kto co ma ra…
2laak 19.06.2009 20:52
2laak
Co to je reklamní hovadina "metro"? :-)
Zarniwúp 19.06.2009 16:58
Zarniwúp
takove ty "noviny", ktere kazde rano rozdavaji "zadarmo". Je tam par clanku a prehrsle reklam.
JR_Ewing 19.06.2009 18:09
JR_Ewing
Co to je "árenbí!? :-) Co to je reklamní hovadina "metro"? :-) Nebude to ironia? :-p Verim, ze Zar…
2laak 19.06.2009 20:53
2laak
No měla to být ironie, ale vůbec se mi tedy nepovedla. Měl jsem ji nechat umřít ještě před tím, než…
Zarniwúp 20.06.2009 14:27
Zarniwúp
jezdim na vandry Zeby sa zorganizoval poradna.net cundr? :-) A ak teda rovno nie ten, nejaky skvel…
2laak 19.06.2009 20:47
2laak
Hezký. Bejt podobný pálky za porno z p2p sítí tak dostanu pálku ve výši půlku rozpočtu čr...:-[
MM_tank 19.06.2009 18:33
MM_tank
udám tě... aspoň se zaplatí státní dluh :-D
fosiczka 20.06.2009 11:18
fosiczka
Nepřeháněj. Psal půlku. A při kvalitě našich politiků jsme za pár roků zase na biliónu... :-*
L-Core 20.06.2009 12:10
L-Core
Co si zvolíme, to máme. Za 30Kč tu bude brzo oranžovo a to asi z principu vyhodím ten krásnej oranžo…
Prasak 21.06.2009 20:30
Prasak
Asi tak ]:( [17542.jpg]
Abox 21.06.2009 11:29
Abox
Když se to tak vezme, tak nic nového pod sluncem. Někdy v půlce osmdesátých let jsem čučel v televi… poslední
Zarniwúp 22.06.2009 06:42
Zarniwúp

Hon na carodejnice. Bomba.
Pokud se statni sprava odprosti od navaznosti na soukromy sektor, bude zase dobre. Ale na to jsou v tom moc velke penize. Jedine, co tyhle "distributory umeni" umravni je nas nezajem. Jenze to by spolecnost nesmela byt plna komerci zmasirovanych ovci.

Kazdy zvanil by mel zacit u sebe. To je hezke, ze chlapi v hospode nadavali na "vyvolene" ale kazdy z nich vedel, jak se jmenuji a urcite doma na to koukali. Me stacilo rict jmeno a nasledovala otazka "A kdo to je?".
Televizi mam vicemene jen kvuli filmum, bulvaru se vyhybam obloukem, neberu si reklamni hovadiny typu "metro", komercni radia neposloucham, dovedu ocenit kvalitni umeni a kaslu na to, co se za umeni jen vydava (v nazoru na umeni se velmi rozchazim s tim, co dnes za umeni vydavaji), mam vkus, ktery nekoresponduje s aktualnimi trendy, do hospody posedet jdu jendnou do mesice (krome obedu), potraviny kupuju u maloprodejcu kvalitni, nikoli levne smejdy z hypersuper, mam rad kvalitni vino, jezdim na vandry, do prirody (v ramci reckeho idealu se snazim rozvijet jak ducha, tak telo), vedu skautsky oddil, kde se k "nestadovemu" chovani a vlastnimu nazoru snazim vychovavat nase nejmensi.
Huh, to jsem se vypovidal.
A hrozne uspokojujici je, kdyz patnactilete pubertacky, ktere mi prosly oddilem, maji rady folk nebo treba metal, brnkaji na kytaru ci jiny hudebni nastroj, v lese jsou jako doma a o svych spoluzackach prohlasuji, ze jsou silene slepice.

Máš rozumný pohled. Já to beru podobně, televizi mám akorát na zprávy a několik málo (spíše odborných nebo publicistických) pořadů. Co se hudby týká, poslouchám starý dobrý i nový a také dobrý rock, na rádia mimo Beat jsem rezignoval. Jednak nemusím rozhýkané moderátory, druhak nemusím stále se více rozpínají árenbí a podobné sračky... O politických kecech na jednou nejmenovaném (1) rádiu raději pomlčím. Do přírody jezdím též, mnohdy autem (začínám být ve věku, kdy tělo nestačí na to co mozek vymyslí... no a pohodlí taky hraje svoji roli).

A hrozne uspokojujici je, ... o svych spoluzackach prohlasuji, ze jsou silene slepice.

Věřím, toto by mě těšilo taky. Více takových, ne slepic co se ani neumí podepsat, ale jsou mocinky emo a všechny lovískujou... Jen mě tak napadlo, když si začínám (zřejmě nejen já) všímat jaká nebo maková je mládež, není to neklamné znamení stárnutí?:-)

když si začínám (zřejmě nejen já) všímat jaká nebo maková je mládež, není to neklamné znamení stárnutí?

Mě je 15 a taky si všímám, že jsou normální teenageři (Poslouchají HUDBU - hudební nástroje, ne to mačkání tlačítek na mix pultu a mluvení, čemu se říká hip-hop-shit, punk mi nevadí, sám jsem metalista, tak to má blízko, chovají se normálně, nemusí machrovat) a dementi (kalhoty stažené dolů, asi jsou to takoví č***** že se jim nevejde do kalhot, ty jejich aAwRrIlLllKyyY atd.) a nemyslím si, že stárnu.

A kde beres tu jistotu, ze zrovna tvuj nazor je spravny a ze podle nej by to melo byt? Co maji vyvoleni spolecneho s tim, ze nejaka chudera v USA stahla 20 pisnicek a dostala za to silenou pokutu? Navic se to prece shoduje s filozofii teto poradny, kde je skoro kazdy predem oznacem za zlodeje, tak proc Vas trapi pokuta autorskymu svazu nebo kdo ji vubec dostane? To ze nekdo sleduje vyvolene nema vubec zadny vztah k te pokute ani k jejimu smyslu.
Uvedomujes si dal, ze pokud by se spolecnost vetsinove preorientovala na to, co ty povazujes za spravne, tak by se prave tebou propagovane veci staly presne tim, co ted nazyvas spolecnosti komerci zmasirovanych ovci. Pak by totiz techto lidi byla vetsina a je jedno, cim by byla zmasirovana, jestli nazorama jako mas ty anebo komerci. Zbytek by se na Vas zase dival divne. Tim se nechci hadat, ale jen upozornuju na nedostatky, ktere ma tva teorie.
Nekoho jineho, klidne i vedouciho turistickeho oddilu muze uklidnovat, ze pubertaci, kteri mu prosli oddilem nemaji radi metal, ale treba rock nebo pop. To, ze nekdo ma rad urcity typ muziky mu automaticky neprirazuje dalsi vlastnosti.
Napriklad ja jsem v lese peceny vareny, folk nesnasim, kytaru a jine hudebni nastoje jakbysmet a pritom nove druhy hudby nemusim, v hospode me nenajdes, na diskoteky nechodim, sportuju a nefetuju. No a deti se tezko daji vest k nestadovemu chovani, to tam vzdy v mensi nebo vetsi mire bylo a bude, at se ti to libi nebo ne a je to ve vsech generacich. Ted je svet jen mnohem bliz vsemu vedeni a lide tak k sobe aji bliz a vidi vse driv, proto je o neco vyssi i stadovitost. Chce to videt svet i z jineho pohledu, nez jen z Vaseho, poradnackeho.

Vse vyse uvedene ma vest k prikladu pouziti obsahu dutiny lebecni pri rozhodovani. Nenechat nikoho a nic (politiky, media) se rozhodovat za nas. S uvedenym pripadem to ma souvislost pouze povzdechem, jak pomoci masaze z medii dosahuji tyto spolecnosti (hudebni, filmeve) zisku necim, za co by je v predminulem stoleti hnali holemi za hradby mest. Za kvalitni umeni si velmi rad zaplatim (a taky tak cinim, napriklad koncerty vazne hudby nejsou zrovna nejlevnejsi). Ale vyplaznout 800 za CD, ktere si ani nemohu poradne predem poslechnout abych zjistil, ze je to totalni brak, stejne jako zaplatit za film, ze ktereho odejdu v pulce znechucen, jaka ze je to hovadina, je opravdu velmi iritujici predstava.

Tak, takto je to uz kompletne. Tiez som toho nazoru, ze nie je dolezite, kto co pocuva, kto co ma rad, kto ma na cundri aky bagel, ale to, ci je tam pre radost a z vlastneho rozhodnutia. A ak by bolo slobodnym rozhodnutim ludi pocuvat RNB, nech sa paci, do toho. Neverim, ze v RNB nie je krasa, ze nema korene, ktore sa oplati poznat, tak ako cundrovanie, ITckarenie atd atd. Zalezi na sposobe realizacie a miere zhovadilosti, ktoru si pripustime, dokonca podporime kupou.

PS: Aj do lesa chodia hovada, opit sa a nivocit, co sa da. Hlupakov najdete vsade ako huby po dazdi.

Když se to tak vezme, tak nic nového pod sluncem.

Někdy v půlce osmdesátých let jsem čučel v televizi na "Maják" (pamětníci budou vědět), pořad asi jako dneska "Stodvanáctka" (nebo tak nějak se to jmenuje).
A šly tam dva reportáže po sobě. V první nějakej matěj v ZOO ukrad dva nějaký větší papoušky. A než je stihnul prodat, tak mu chcípli. Vyčíslená škoda tehdejších asi 80K. (Tehdy docela dost peněz)
Chytli ho, dostal devět let natvrdo.
Ve druhým tam nějakej magor zprznil dvanáctiletou holku.
Chytli ho, dostal sedm let natvrdo.

Koukal jsem na to s otevřenou hubou (bylo mi asi čtrnáct) a od tý doby sleduju, že se nemění vlastně vůbec nic.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru

loading...