Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ubuntu 9.10 KK released

Tak sem ani nečekal že takováto zprávička vzbudí takové dojmy :D.Tak taky přileju do ohně a doufám že objektivně. Co se týče Multimédií a her jednoznačně vede Windows.Jak tu někdo psal že se mu Firefox spouští na Ubuntu 10-15 sec.,no nevím co má za stroj ale já s klidem můžu říct že spuštění firefoxu na mojem noťasu ve srovnání s Vistou probíha přibližně stejně rychle ( asi 3-5 sec ),rozhodně ne pomaleji.Jinak Linux vede , za což má u mě obrovské plus v personalizaci prostředí.Viz. nastavování compizu a mnoha dalších vzhledových serepetiček,které mi u windows chybí.V čem naopak zase vede opět windows jsou aplikace,respektive jejich zprovoznění.Jednoduše člověk který k životu potřebuje nějaké programy,které jsou pro jeho práci specifické nejspíš linux zavrhne.Ikdyž se v tomto ohledu zrovna Ubuntu snaží a dělá mílové kroky.

Na co naráží linux: Člověk který poprvé sedne k linuxu po 18 letech co používal windows řekne co je to za shit aniž by na systém hrábl a vyzkoušel ho.

Na co naráží windows: Neuvěřitelná jednotvárnost systému,jeho ceny a téměř žádná rovnocenná konkurece některým uživatelům ( včetně mě ) hodně vadí.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality