Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Podezřelí ze stahování budou v EU odstřiženi od internetu

Podezřelí ze stahování budou v EU odstřiženi od internetu
V zemích EU bude možné „odstřihnout“ od internetu uživatele, kteří se stanou podezřelými z ilegálního stahování filmů či hudby. Na tom se shodli zástupci unijních států a Evropského parlamentu, kteří dojednali rozsáhlý balík reforem pro telekomunikační sektor.

zdroj: http://www.novinky.cz/internet-a-pc/183704-podezre li-ze-stahovani-budou-v-eu-odstrizeni-od-internetu .html

loading...
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dejme tomu, že pokud něco tahám pře P2P síť, tak se na to dá celkem přijít.. Ale co servery jako rap…
Niko Bellic 07.11.2009 16:23
Niko Bellic
Myslím, že účinější je právě blokovat ty, co něco takového poskytují, než stahovače.. Předpokládám,…
Zarniwúp 07.11.2009 21:33
Zarniwúp
Měl jsem na mysli druhý případ - lidi, co to tam uploadují.. A myslím, že je docela snadné najít a s…
Niko Bellic 07.11.2009 21:56
Niko Bellic
Neni to docela snadne, neni to dokonca ani mozne (ako ma rapidshare zistit ze co je v zaheslovanom r…
MM.. 08.11.2009 00:40
MM..
ked niekde uploadnem zaheslovany rar tak nerobim nic nelegalne Zaheslované archívy brání úřadům v b… poslední
JM 09.11.2009 00:05
JM

Dejme tomu, že pokud něco tahám pře P2P síť, tak se na to dá celkem přijít.. Ale co servery jako rapidshare, netload, hellshare, czshare, uloz.to apod? Pokud tam někdo uploadne soubor s názvem video ze svatby, tak nikdo nepřijde na to, že je to třeba nějaký rip filmu, dokud to nestáhne, nebo dokud to někdo nepráskne adminovi toho serveru.. Pochybuju, že mají lidi na to, aby sledovali kdo co stahuje a kontrolovali obsah.. Myslím, že účinější je právě blokovat ty, co něco takového poskytují, než stahovače..

Neni to docela snadne, neni to dokonca ani mozne (ako ma rapidshare zistit ze co je v zaheslovanom rare ked k nemu nema heslo?)

Ale ked som sa tu snazil kedysi vysvetlit ze prave link na nejakom fore je prave to co umoznuje nelegalnu cinnost (ptz bez linku sa k tomu obsahu nikto nedostane, a samotny zaheslovany rar je uplne na h... ak niekde na fore neni uvedene heslo), tak hned tu spustilo na mna minimalne 10 debilov ktori to nechceli (alebo nevedeli) pochopit. Preco asi je v pravidlach poradne ze nelegal linky budu zmazane.

P.S. ked niekde uploadnem zaheslovany rar tak nerobim nic nelegalne (mozem si trebars tak presuvat svoju legalne ziskanu hudbu na ine PC apod, co je dovolene), takze nemozes bezhlavo likvidovat tych ktori nieco zaheslovane uploadnu na inet, ptz to mozu robit v sulade so zakonmi. Na to tie servery predsa "akoze" su aby som si mohol presuvat data apod. a pristupovat na svoje data kdekolvek z na svete. Ale akonahle niekde na fore zverejni link a heslo na copyrightovany obsah, tak sa z toho v tej sekunde stava nelegalne zverejnenie. A to ma rapidshare kontrolovat vsetky fora na svete ci co? (jak, ked vacsina for nezobrazi link neregistorvanym?) To je asi jak pozadovat napalit cely internet na jedno CD :-)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru

loading...