Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No jo, je to Adobe... IMO nejpředraženější soft, sleva 80% hodí ve výsledku 6000+. Pokud nebudu uvaž…
Zarniwúp 14.11.2009 11:00
Zarniwúp
Bylo líp, teď je to skoro 3x dražší než před rokem, dvěma. Před rokem jsem kupoval dceři CS3 Web Pr…
L-Core 14.11.2009 12:00
L-Core
Za dva tisíce už za soft pro výuku nemám problém. poslední
Zarniwúp 14.11.2009 12:28
Zarniwúp

No jo, je to Adobe... IMO nejpředraženější soft, sleva 80% hodí ve výsledku 6000+. Pokud nebudu uvažovat, že mě grafika bude živit, musel bych upadnout na hlavu.
Takže bych si dovolil upozornit na alternativy, i když ne až tolik profi. Zoner Callisto 5 není komplexní náhradou určitě, ale na vektorovou grafiku stále celkem stačí - za šestinu ceny.
Dále
CorelDRAW Graphics Suite X4 CZE Home&Student - pro normálního smrtelníka zcela dostačující náhrada za třetinovou cenu, licence na tři PC a student (případně mít nějakého doma a na něj to kupovat) jak jsem pochopil, být nemusím.
Nevýhoda u Corelu je vyšší nestabilita programu a problémy s využitím paměti (vycházím z Corel Draw 11, nemusí to být už tolik pravda, ale tohle asi Corel nevyřeší nikdy, protože to "řeší" minimálně od verze Corel Draw 6).

Bylo líp, teď je to skoro 3x dražší než před rokem, dvěma.

Před rokem jsem kupoval dceři CS3 Web Premium za dva tisíce a kousek. Součástí bylo free upgrade, (využitelné v tříměsíční "grace period") na CS4 (stačilo poslat žádost "kamsi do Dublinu" a během týdne to bylo doma).

Myslím, že "upadnout na hlavu" by bylo ve výše uvedeném případě tohle nevyužít ;-) A koupil bych ji CS4 Web či Design Premium i za těch 6 tisíc.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru