Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Hranie hier bez PC

Hosi hosi toto som zase necakal ja od vas. Kto tu hovori, ze ludia nepotrebuju pc? Rybka rozobera hranie hier bez hardwaru. Jasne, ze pc nezmiznu, pretoze nie su urcene iba na hranie, ale su multifunkcne, ale dobre viete, ze existuje silny trh konzoli, takze otazka znie potrebujem na hranie hier nejaky hw? Odpoved znie nie, dobre sa zabavit an nete dokazem aj cez TV.
Prave o tomto je tento clanok, v podatate nepotrebujete pc, nepotrebujete konzolu a drahe hry, potrebujete tv s "hw" a nejake zariadenie na hranie (keypad, klavesnica, mys).
Presne o tomto je evolucia v hrani, webove hry, ktore vznikli ako nenapadna platforma silne zacinaju konkurovat klasickym hram a ich distribuciam a v buducnost vidim prave vo webovkach. Preco? Pretoze na trh sa nahrnie milion vyrobcov, pretoze k webovkam sa pribaluju castokrat klienti, ktory sa kvalitou priblizuju uz ku klasickym hram (napr Metin2, Tanoth). Webovky a ich tenki klienti maju tak sofistikovany system vytahovania penazi z ludi s takmer nulovym piratstvom a plynu z nich maximalne peniazi pri minimalizacii nakladov.
Ak by som mal kupit akcie, kupujem akcie Gameforgu, to je firma co ma buducnost a kede sa budu premielat velke peniaze casom.
Ak by som mal zalozit firmu zalozim si firmu podobnu GF, pretoze este stale je cas.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality