Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Hranie hier bez PC

To je zle ked reagujes na nieco co si ani necital.
Rybka pise (a spravne), co vsetko nebudes potrebovat ked sa budes chciet hrat. Rybka netvrdi, ze hry pre pc zaniknu, ze pc zanikne, Rybka naznacuje vyvoj a ja si myslim, ze ho naznacuje velmi spravne.
AMD a Nvidia? Ako mozu vyrobcovia kariet ovplyvnovat trh, ktory na nich nie je vobec zavisly? Nijako. Pozri sa na firmy, ktore robia webovky a klient-server hry. Pozri sa na ich komunitu, pozri ako ludia hraju hry s primitivnou grafikou ala Travian a spol. Videl si Metin2? To je hra, ktora ak sa bude vyvojat zautoci priamo na WoW a spol. S tym, ze GF bude s Metin2 ryzovat prachy, ktore sa z WoWka neryzuju. Jedina sanca klasickych hier je prebrat obchodny model tychto novych a mladych firiem a zacat "zdierat" hracov po novom. Nie predaj hry, nie platene hranie, nechaj ludom volu a pocit, ze to maju zdarma, vsad na ich ludske slabosti a budes vitazom. Kazdy chce byt vitazom a to sa da lahko vyuzit.
Najlepsie na tom je, ze sa tu mozeme stretnut za 5 rokov a uvidime ako sa vyvinie trh. Len si zapamataj, ze sme sa tu o tom bavili;o).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality