Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Hranie hier bez PC

Ale on sa nebavi o pc ako multifunkcnom zariadeni, ale ako o nastroji urcenom na hry! To je podstatny rozdiel, Nikde netvrdi, ze pc su zbytocne a zmiznu z trhu. Hranie hier nie je jedina vec naco nam pc sluzia. Ale ak sa pozrieme na pc ako na vyslovene herny nastroj a chcem ho len na hry tak ma pravdu.
Chcem sa hrat--->potrebujem vykonne pc----->potrebujem vela drahych hier. V tomto kontexte nemam co tomu vyroku vytknut.
Ak by som sa dnes chcel zahrat 5 hier naozaj mi treba kupit hned teraz pc za 15-20k, hry dajme tomu po 1k a som na sume 20-25k. Kazda dalsia hra 1k, ak chcem hrat 10 hier tak som na sume 25-30k.
Nebol by lepsi system, ze si zapnem tv, zaplatim mesacne par stoviek a hram sa co chcem? Odpada mi nutnost upgradu hw a kupovania novych hier.
Keby ste to cital cele tak tam zaznie aj to, ze dobry herny titul dohrame dnes za par dni. Bude nas bavit aj potom? Niekoho ano niekoho nie. Nie je lacnejsie si hru "prenajimat"?
System samozrejme nie je dorieseny este a ma kopec slabin, ale myslienak je to dobra. Kazdy podnikatel ti povie, ze veci, ktore stracaju rychlo na hodnote sa oplati zobrat na leasing alebo factoring.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality