Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Zasíláte přes DPD?

Posielam a prijimam baliky cez DPP a UPS uz 8 rokov. Vykradanie balikov je blbost, poskodenie balikov je bohuzial realita, aj mne uz prisiel poskodeny tovar, nakolko sa vsak jednal o skodu v stovkach korun vykaslal som sa na zdlhavu reklamaciu u prepravcu.
K poskodeniu vsak podla mna nedochadza pri futbale (balik bol zvonku bez naznakov poskodenia), ale pri preprave, sam som zazil ako bol vodic nestastny ked sa mu v aute nieco tazke zosypalo na balik a poskodilo ho, ale ako sam povedal neda sa to ulozit tak, aby sa nieco neposkodilo. Aha raz mi este prisiel prasknuty hdd, ale to bola chyba skladu podla mna, balik nemal ani naznak poskodenia, disky bolu zabalene v plastikovom obale a 3 vedla seba, nemali sa ako pohnut a napriek tomu stredny z nich bol prasknuty, co sa stalo podla mna uz skladnikovi vo velkosklade. Bohuzial mi to odmietli uznat v sklade tak som s nimi prestal po 5 rokoch spolupracovat...vraj ak sa skladim prizna oni mi to uznaju....vsetci skladnici v sklade sa bili o to, aby sa priznali, ze im disk drbol na zem a poslali mi ho poskodeny a aby si to mohli nechat strhnut z vyplaty.
S tym pretazovanim vodicov, ale suhlasim, poznam ich osobne uz za tie roky a vidim, ze casto nestihaju a su z toho nervozny, dokonca uz UPS parkrat pred vianocami zlyhala a nebola schopna dorucit baliky v pozadovanom case.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality