Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Na Slovensku se začne od března platit za prohlížení některých webů

Cenu jednoho lepšího tištěného časopisu má mít měsíční předplatné webu, které chtějí zavést na Slovensku. Návštěvníci narazí na žádost zaplatit za vstup zpočátku až u sedmi webových stránek. Předplatné zaplatí na jednom místě a servery získají peníze podle doby, které na nich uživatel stráví.

http://technet.idnes.cz/na-slovensku-se-zacne-od-b rezna-platit-za-prohlizeni-nekterych-webu-11n-/sw_ internet.asp?c=A101111_155950_sw_internet_vse

Předmět Autor Datum
Kdo chce, at plati. Majitel ma pravo za to pozadovat provizi... Jina vec je, kolik lidi za to bude…
gd 17.11.2010 16:33
gd
Tohle se neujme..
Niko Bellic 17.11.2010 16:42
Niko Bellic
To nemuzes vedet. Treba se najde dost lidi, kteri maji plny zuby debilu v komentarich a taky trosku…
Radek 17.11.2010 16:47
Radek
kteri maji plny zuby debilu v komentarich Nečíst to. Jak prosté...:-)
Dale Cooper 17.11.2010 21:20
Dale Cooper
Ono to neni tak jednoduche, obzvlast kdyz s nekym diskutujes a plete se ti do toho prave ten debil,…
Radek 18.11.2010 09:29
Radek
hmm a když si debil zaplatí, potkáš se s ním i na "dokonalých" webech.. :-)
Niko Bellic 18.11.2010 13:59
Niko Bellic
No tak nepocitej s tim, ze debilove, kteri prudi ruzne po ruznych forech si budou platit za to, aby…
Radek 18.11.2010 14:10
Radek
kteri maji plny zuby debilu v komentarich - Nečíst to. Jak prosté...:-) Alebo hodnotit prispevky ak…
Dreamer 18.11.2010 17:29
Dreamer
Ale tady se bavime o necem jinem, nez o vylepseni poradny. Proc bych se jeste mel obtezovat klikat u…
Radek 18.11.2010 17:38
Radek
Myslim ze to nie je az tak OT. Vyhoda pri hodnoteni je ta, ze prispevky citaju viaceri uzivatelia, t…
Dreamer 18.11.2010 21:26
Dreamer
Pro me to OT uz je. No jo, ale i kdyz pocet blbu snizim na 80, 60, 50%... tak to porad bude otravova… poslední
Radek 19.11.2010 10:05
Radek
Kdokoliv má právo za přístup na svůj web si nechat platit. No a já mám právo takovou nabídku nechat…
L-Core 18.11.2010 10:23
L-Core
Tak ja bych s tim problem nemela. Pokud ty ceny nebudou premrsteny a obsah bude kvalitni, klidne si…
merlouska 18.11.2010 14:28
merlouska

Kdo chce, at plati. Majitel ma pravo za to pozadovat provizi...

Jina vec je, kolik lidi za to bude skutecne platit (jinak receno jake ma zisky z reklamy pri neplacenem pristupu oproti zisku od platicich klientu). Mozna se mu to vyplati, mozna ne. Je to jeho risk.

To nemuzes vedet. Treba se najde dost lidi, kteri maji plny zuby debilu v komentarich a taky trosku prihlouple psanych clanku. Jde o to, co budou nabizet za obsah. Pokud bych vedel, ze tam najdu co hledam, nebylo to nejak obzvlast drahy a nebudu pritom muset cumet na stovky hnupu, co si tam honi svoje ega v komentarich, tak klidne zaplatim. Ja treba netrpelive cekam na to, az nekdo konecne zacne vydavat i casopisy pres net. Mne je jedno, jestli penize dam za papir nebo za neco na webu. I kdyz papir bych bral taky, lip se mne to cte. Takze ja treba jsem typ cloveka, co zaplati za papir, ale aby to mohl cist driv, nez to oficialne vyjde a nez se to ke mne dostane(kupuju casopisy v zahranici), tak bych si predstavoval od vydavatele jako bonus pro predplatitele kuprikladu za 1/4 ceny mit jeste elektronicky vydani a zaplatil bych i za ne.

No tak nepocitej s tim, ze debilove, kteri prudi ruzne po ruznych forech si budou platit za to, aby mohli nekde provokovat. Sance je, ale je hodne malinka. No a navic ja nikde nemluvim o dokonalych webech. Tedka jdes na web se sportem a debilove tam melou o Paroubkovi apod. Jdes na jinej a je to tam zase o VV a jinejch smejdech a na to ja kaslu. Klidne si radsi zaplatim a tyto dementy tim padem (v drtive vetsine) necham za branama.
Proste je to jak psal dole Lcore. Zpoplatnit si muze kdo chce co chce a je to jeho vec. Tva vec je tam nechodit nebo zaplatit. Jinak ti samozrejme nikdo nebrani delat podobnou sluzbu zdarma a muzes vytvorit svuj web. To by si za chvilku lidi mohli stezovat, ze v obchodech po nich chce nekdo penize. Co si to sakra dovoluji, kdyz africanum to posilame zdarma, ze?

kteri maji plny zuby debilu v komentarich
- Nečíst to. Jak prosté...:-)

Alebo hodnotit prispevky ako som navrhl v tomto prispevku.

Pokial uz niekto precita hlupy, nezmyselny, alebo zbytocny prispevok, len klikne na minus a je to, prispevok bude menej vyrazny, ked si to precita niekto aj napriek tomu, na dalsi minus a dalsi a potom bude prispevok este menej vyrazny a tym budu dalsi citatelia upozorneni, ze ten prispevok nema cenu citat, ale precitat ho budu moct, samozrejme.

Pro me to OT uz je.
No jo, ale i kdyz pocet blbu snizim na 80, 60, 50%... tak to porad bude otravovat lidi aby zbytecne klikali, musi se obtezovat kvuli dementum, aby dement byl mene videt, presto ale porad videt je. Me to teda otravuje a nemam zajem ani slabym pismem cist, ze paroubek ma bradavici, topolanek ztoporeny pero, za vsechno muzou socani (spartani, chachari, slavisti apod.) pod clankem o sportu nebo prirode. Tim to pro me konci. Never tomu, ze nekdo normalni, kdo si prijde cist treba o tom sportu, ma zajem si cist tyto dementni prispevky. No a pokud lidi opravdu tento hnuj chteji cist, tak su asi nenormalni, ale i tak je mne to jedno a trvam na tom, ze takovy prispevky tam nemaji co delat a radsi vyhledam web, kde si zaplatim a misto 90% dementu tam narazim na 10% a nebudu muset nekomu klikat na minus. Dement by byl naprosto neomezenej a ja bych omezenej byl i tam kde platim? Tak tohle proste nechci.

Tak ja bych s tim problem nemela. Pokud ty ceny nebudou premrsteny a obsah bude kvalitni, klidne si to zaplatim. Noviny a casopisy si taky prece kupujeme, ne?

Nedelalo by mi ani problemy kupovat a cist si casopisy na netu. Mozna bych to vyuzivala i vic nez kupovani papirovych vytisku. Tak uvidim, jestli to casem bude bezna realita ;)

A ve vysledku by takovy casopis mohl byt i levnejsi - protoze odpadnou naklady na tisk a distribuci. A na papirove podobe vazne nelpim, stejne to jednou prectu a pak to jde do sberu. Tak tady to jednou prectu na internetu a usetrim prirodu :-)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru