Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Total Commander 7.56

Nejde o velkost binarky, cim viac aplikacia vie tym viac roboty to dalo vyvojarovi, nezavisle od toho kolko to ma MB.
Urobit OS na dnesnej porovnatelnej urovni je omnoho komplikovanejsie jak urobit nejaku malu aplikaciu. Problem je aj ze by to bolo nekompatibilne s nicim, nemas ovladace a rozneho nekompatibilneho hardwaru su kvanta co cina vkuse chrli, takze to je proste hodne nevdacna robota mohol by si urobit perfektny OS co nabootuje za 3sekundy (on vpodtstae aj existuje nejaky velmi orezany linux alebo specialny OS nabootuje aj dost rychlo - pouzivali to niektore dosky ze si mal prehliadac a email program a nabootovalo to za sekundu a nemusel si bootovat Win) ale keby to malo byt plne univerzalne so vsetkymi milion tonami cinskeho HW a kompatibilne so vsetkym co je pod Win tak by tam bolo treba nabalit vsetok balast za poslednych 20rokov a zas by z toho bola sracka (sice mensia jak Win ale sracka :)
On to cas vyriesi sam, sa neboj :) Bude internet v TV a v mobiloch apod a PC nebude vobec potreba (na hry budu konzoly apod a jaky tam bude OS mi je uplne fuk defakto tam potom nemusi byt OS ziaden vyvojar moze ist aj rovno na HW ked ma znamy a nemenny HW ako u konzoly), u mobilov je napr. symbian, android, a ine OS, a aplikacie v jave t.j. kompatibilne takze neni potom uz problem so spetnou kompatibilitou apod. Alebo taky apple razi roznymi tabletmi apod a on ma vlastny OS sice neni to ziadna slava ale aspon maju dobre napady co sa tyka ovladania.
Len sa tam zas drbe MS aj s jeho Windows mobile na ktory som pocul zatial len ze to je sr**ka a to som nepovedal ja ale NEzaujarty clovek :D Len dufam ze zas nejakymi pre MS typickymi svinstvami a zlocinmi zas neodstavia konkurenciu v tom sektore.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality