Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Total Commander 7.56

Napis CO a JAK spravis rychlejsie. Zaujima to fakt mnohych (P.S> jedine co ti uznam ze zdrojaky sa daju prehladavat lepsie v nejakom DRAHOM vyvojovom prostredi ktore ale nie vzdy mas poruke a v asm ti je naprd ked ti to zobrazi len jeden najdeny riadok to je v asm len jedna instrukcia, v TC len mackas sipku a 2x F3 a prezeras si najdene veci, ale ok vo vyvojovom prostredi sa to tiez da mackat sipku, ale s binarkami si to asi moc neporadi)

Napisal som ze ghisler je "slusny vyvojar" to u mna znamena za prve ze som za >10 rokov denneho pouzivania ako pouzivatel nenasiel jediny bug, a za druhe ze takmer kazdu inovaciu som hodnotil ako pozitivnu ze to bol dobry napad ktory zjednodusuje pracu a nie blbost ani omalovanka ktora len stazuje pracu, ani ziadne nabalovanie dementneho balastu ala Nero apod. Taku bilanciu ma u mna velmi malo SW. Rozhnodne nie ten "guru" OS, ten je na uplne opacnom konci bilancie :)

Zacal som tu pisat preto lebo som radil Radek-ovi ze ma nieco zle ked mu to kopiruje pomaly, lebo viem ze to nie je pravda, a ano mal nieco zle nastavene. To je dovod preco som tu pisal LEBO SOM CHCEL NIEKOMU POMOCT na rozdiel od kmochny ktory len placol blbost. V inych threadoch radi a pomaha ludom ale so mnou sa furt ide natahovat pisanim nejakych nezmyslov (napr. ten o alokacnej tabulke vyssie vo vlakne).
Ja nic nepotrebujem obhajovat a uz vobec nie TC, co ja by som mal z toho, je to spravicka o Total Commanderi tak pisem svoje skusenosti s TC, resp. reakcie na skusenosti inych ked viem ze tie skusenosti nie su normalne lebo ten program denne pouzivam 15rokov.
... a hlavne pod takou spravickou som sa chcel dozvediet co je nove u TC a pripadne pokecat si s pouzivatelmi TC o nejakych fciach ktore nepoznam alebo o problemoch apod, a nie citat "mudrosti" nezmysly ze autor nepochopil nejaku tabulku :)
To je jak keby niekto diskutovol o novom BMW ze co to ma lepsie a prisiel tam niekto a zadrbal ze BMW je naprd lebo autor BMW nepochopil koleso, no co mu na to napises? :)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality