Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Internet Explorer 9 RC: strašák pro webovou reklamu

Nekdy se podivej sam. Jsou to i lidi, kteri sem podle vseho chodi denne a patri k sirsimu zakladu poradny a sami o sobe casto tvrdi, ze novinky nemusi, uz jsem to psal parkrat tam pod zpravicku, hledat to nehodlam. A taky si pak vsimni, kdo tam pise do diskuze.
Ja si nevidim do huby? To ses trosku spletl ne? Prvne se podivej kdo tady oznacuje lidi jako dementy, debily, hlupaky apod. a tvrdi jim, ze pouzivaji sracky apod. Tak k cemu tady ses ty? Chodis si sem lecit mindrak z prace? Patris mezi ty sprostejsi. O tomto jsem psat nechtel, ale nenecham si tady po sobe smajdat jak malej jaryn, takze se poprvni vyjadrim trosku konkretnej.
Nevytahuju zadne jevy a i kdyz spouste veci z oblasti IT rozumis vic nez ja, tak konkretne o virech nebo AV, na ktere asi narazis, nevis v podstate nic, aspon o tech zavaznejsich a novejsich. Coz dokazuji tvoje casty slova o killnuti nejakyho smejda a pouziti napriklad starteru msconfigu apod. Pokud mas totiz v pc opravdu nejakyho vira, ne pokus o nej, tak ani jedna z tebou popsanych veci nema skoro zadny smysl a ucinek. Dal pokud sis vsiml, tak pouze neco napisu a ve velke vetsine pripadu se k veci nevracim, protoze se prave nema smysl hadat jak malej jarda a navic je pak pekny pozorovat, jak se jako vosy sletite na navnadu. Posledni dobou jsem zacal zkouset, co vsechno to s odpurci AV udela, zacal jsem pouzivat podobne hruby slova a vsimni si, ze tyto thready mivaji nejvic zobrazeni, proc asi, ze?
Takze bych ti doporucil to samy, co ty mne. Nech se vysetrit a zkus travit u pc min casu, nebudes pak treba na chudaky bfu tak sprostej a neurvalej. Napriklad nejaky bfu nebo lama, jak casto pouzivate, by te v jine oblasti totalne znemoznil, ale nemaji potrebu to delat a ani ti dokazovat, jaka jsi nula (neber osobne, pisu obecne). Je pravda, ze nerdi si mysli obcas neco jinyho a taky se tak chovaji.
No a veta o jedinem nazoru sedi prave od tebe nebo od podobnych tady, kteri nesnasite napriklad AV. Protoze pokud nekdo nepouziva user ucet, pouziva AV a dokonce k tomu napriklad nejaky soft, ulehcujici ovladani a nedejboze cisteni win, tak je pro velkou vetsinu zde totalni blb a hnup. Takze s tim povinnym nazorem bych brzdil, protoze ho prosazujete vy. Ja mluvim i o alternativach (treba admin se sandboxem a image apod., ale to nema cenu rozpatlavat), vy mate svoje a pokud nekdo dela neco jinak, je to spatne. A to je urcite spatne, na to nemusim byt ani zadny it guru. Vy vase nazory lidem vnucujete jako dogma a to je ten problem. Navic ja nemam rad, kdyz nekdo nekomu bezduvodne nadava nebo z nej dela vola, a to je tady celkem casty.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality