Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Rozculovat sa nad takou temou je IMHO uplne zbytocne ptz dokonale riesenie NEEXISTUJE. Je to presne… poslední
MM.. 28.02.2011 21:26
MM..

Rozculovat sa nad takou temou je IMHO uplne zbytocne ptz dokonale riesenie NEEXISTUJE. Je to presne stejne jak diskutovat na temu "jak dosiahnut aby ma nezastelili". normalny clovek sa snazi prirodzene minimalizovat riziko tym ze sa vyhyba nebezpecnym situaciam, blazon bude zbrojit jak magor.

Jeden bude nosit nepriestrelnu vestu za 1000$ (=antivir) a pojde sa postavit pred terc na strelnicu (=spustanie crackov a keygenov), a bude si myslet ze jaky on je frajer, ze predsa on ma vestu ze ho nikto nemoze zastrelit (a samozrejme do minuty bude zastreleny :).

A druhy na tu strelnicu vobec nepoje. A bude si o tom prvom myslet svoje. Ale aj toho druheho niekto moze nahodou na ulici zastrelit. Aj keby mal na sebe 3 nepriestrelne vesty za 1000$. Alebo mu moze dat niekto do zachodu bombu :D

P.S. v normalnom svete prevlada ta druha moznost, s nejakou minimalnou vstavanou ochranou (zamok na dverach apod = windows firewall). Vo svete PC kupodivu prevlada moznost prva. Preco? Lebo tomu ludia nerozumeju a na kazdom rohu na nich vyskakuje nejaky predajca nepriestrelnej vesty (nejaky smejd z umelej hmoty) a presviedca ich ze to je dokonala supervesta a stoji len 100$ na rok, a nevadi ze sa v tej veste nebude vediet ani pohnut a vsetko mu bude trvat 2x dlhsie.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru