Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Úsporné žárovky uvolňují do okolí karcinogenní jedy

jo a co energie spotrebovana na stare zarovky, co jejich ucinnost 2% na svetlo zbytek do kytek, pocitac spaleny benzin na prevoz vetsiho mnozstvi odpadu, pocitas vyhorele palivo z elektraren, pocitas interni plyny co jsou v zarovkach, nebyla rtut taky v teplomere na zacatku? je tam dneska. Pocitas, ze jsme donutili vyrobce prejit ze starych linek na nove, aby povinne vyrabely tyhle nove zarovky - tedy museli prejit na novejsi linky - pocitas benefit z toho? jsou novejsi, jsou efektivnejsi, jsou ekologictejsi atd.

1880 - vynalez, zarovky (nebo 79) tohle si nahodou pamatuju. Jestli si myslis, ze za 130 let jsme neprisli s necim, co je na lepsim principu, tak prosim.

Driv se pouzivali kone :( k tazeni vozu - a motor nebyl taky ekologickou volbou ale mnohem lepsi nez kone, mnohem lepsi nez para a uhli a konecne - pokracujeme dale.
---
Ale me je to jedno, tak ci tak EU nam to vsem naridila a ja jsem s tim spokojen 8-), do ulic kvuli takovehle kravine nevyjdete a proste se prizpusobite, nic jineho vam nezbyde.

Demokracie je pekna,ale obcas je dobre se na ni vykaslat a udelat co je spravne.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality