Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem UPC - zmena klientskeho cisla

dříve ta faktura chodila jako příloha asi takového e-mailu:

Vážený kliente,

v přiloženém souboru naleznete pravidelné vyúčtování služeb, které Vám poskytuje společnost UPC Česká republika, a.s.

Elektronická forma vyúčtování je právně naprosto přípustná a veškeré procedury, týkající se zasílání vyúčtování v elektronické podobě, jsou v dokonalé shodě se zákonnými požadavky.

Pokud máte zájem o pravidelné zasílání vyučtování na jinou e-mailovou adresu, je pro Vás připraven kontaktní formulář s volbou „Požadavek na zasílání elektronického vyučtování“. Klient, který jej vyplní, bude pak pravidelně informován o stavu svého účtu elektronickou cestou na e-mailovu adresu, kterou si sám určí.

V případě jakýchkoliv Vašich dalších dotazů se s důvěrou obraťte na Klientské centrum UPC (kontakty jsou uvedeny také v souboru elektronické formy vyučtování). Naši operátoři se Vám budou ochotně věnovat vždy od pondělí do pátku od 8:00 do 20:00 hodin a v sobotu a neděli od 10:00 do 18:00 na telefonním čísle 241 00 51 00.

Tento mail je generován automatizovaným systémem. Pokud na něj chcete reagovat, nepoužívejte tlačítka Odpovědět, ale využijte prosím standardní kontaktní formulář umístěný na www.upc.cz v odkazu klientský servis - kontaktní formulář.

Klientské centrum UPC

Přiložené soubory PDF jsou optimalizovány pro prohlížeč dokumentů Adobe Acrobat Reader 5.0 a výše od společnosti Adobe Systems Incorporated.

Pokud nemáte na svém počítači nainstalovaný prohlížeč dokumentů PDF, využijte prosím níže uvedeného odkazu ke stažení volné verze. Stejným způsobem postupujte i v případě, že máte problémy s tiskem nebo se zobrazením dokumentu.

http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html

Pro ověření platnosti elektronického podpisu je třeba nainstalovat si kořenový certifikát I.CA pro komerční certifikáty.

.. znění dopisu s tou poslední fakturou, kde změnili klientské číslo bylo, cituji:

-empty e-mail body-

tomu říkám zkvalitnění péče, panečku.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality