Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Lidé si udělali z e-shopů bezplatné půjčovny sezonního zboží

Lidé se naučili využívat zákonné úpravy, podle které zboží zakoupené na internetu mohou i po vybalení do čtrnácti dnů vrátit. Po prázdninách se tak obchodníkům vrací navigace, fotoaparáty ale i stany.

A tak je to vždycky. Zákon, který má chránit spotřebitele, začne pár chytráků zneužívat (v tomto případě teda hodně chytráků) a nakonec třeba dojde k úpravě zákona a odsere to běžný uživatel, který má k vrácení zboží skutečný důvod.. Je to všechno jen o lidech..

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já bych se nedivil.Tahle republika jde bohužel do megasrač*k..v německu už je teď levnější a lepší j…
MM_tank 03.07.2011 00:53
MM_tank
Co?? Jidlo? Kde? Mam problem v D najst nieco na jedenie z coho sa mi nekrutia creva :) A jedna obyca…
MM.. 03.07.2011 01:29
MM..
Ono i stačí, když v Práglu zahútoríš valašsky. Ojebou tě zezadu i zepředu :-). Osobní zkušenost. A s…
mif 03.07.2011 10:33
mif
Ono je to jedno, ať hútoríš třeba esperantem, tak to vyjde nastejno... Moje osobní zkušenosti s rest…
Dale Cooper 03.07.2011 13:24
Dale Cooper
Jenom v tom KFC mají ceny všude stejné (+- 10 Kč) :-)
vlk56 03.07.2011 13:34
vlk56
No jo, restaurace typu KFC, McD apod nenavštěvuji z několika důvodů. Jednak se tam nemůže kouřit, dr…
Dale Cooper 03.07.2011 13:54
Dale Cooper
McD a spol bol vzdy lacny odpad, ako nudzovka o polnoci sa to da, ale cloveku je blbo uz ked to do s…
MM.. 03.07.2011 19:15
MM..
a maj tam celkem slušný presso :-) poslední
Nigfire 06.07.2011 11:26
Nigfire

Já bych se nedivil.Tahle republika jde bohužel do megasrač*k..v německu už je teď levnější a lepší jídlo / a to kalousek ještě nedoladil dph!/ a nejspíš pokud si to nepletu s nějakým vedlejším státem i benzín/nafta. Značkové tvrdé pítí je tam levnější než u nás. Nejspíš vše kromě píva. Ve finále zbankrotujeme protože kromě pekařského zboží tady v megasuper-hyper-obchodech nikdo nic kupovat nebude.Včetně mě. A poslední skandál - když přijde turista např. něměc do práglu tak ho tam vojebou - podmírák jak sviň a ještě chladnokrevně oškubou při placení mu násobí útratu nějakým koeficientem.Banán republik!!!

Co?? Jidlo? Kde? Mam problem v D najst nieco na jedenie z coho sa mi nekrutia creva :) A jedna obycajna zemla stoji 32centov (nemyslim tie "gumene" v supermarkete ale take co sa daju jest este aj o pol dna :). Restika dnes som dal za 1jedlo(obycajne cordon blu)+1pivo = 13eur. Zlate ceske a slovenske jedlo!!! Ja sa chodim do SR prevazne konecne dobre najest :-)

Znackove piti mozno tak v obchode je lacnejsie ale rozdiel je minimalny az ziadny podla toho co som ja doteraz videl, ale v krcme das za 0,2cl palenky 3eura ! A aj za obycajneho jagermeistera.

když přijde turista např. něměc do práglu tak ho tam vojebou

Tak v tom mas bohuzial pravdu. A nemusi ist ani do praglu, vojebou ho uz hned v zmenarni na hraniciach :) Kurz uplne mimo a este k tomu nenormalnu poplatok :)
... ta vojebavacia natura to je dost problem, v CR aj v SR, bohuzial :/ Ale ani nemcuri nie su ziadni anielikovia, vojebat vedia aj oni :) Ale je to skor vynimocny jav.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru