Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Je to smutna sprava, ale je tiez smutne ze tam zomrel aj slovensky hokejista Pavol Demitra, ktoreho…
Dreamer 14.09.2011 01:02
Dreamer
Tos ses trosku netrefil a zaroven prestrelil. Precti si prvni zpravy z ruska na nasich serverech. Vs…
Radek 14.09.2011 08:31
Radek
radsi se k nicemu cemu nerozumis, a co te nebavi, nevyjadruj Nebaví? To je fakt, ale nepsuju, alebr…
Asmodeus 15.09.2011 17:26
Asmodeus
Nechcem sa do tejto diskusie velmi pliest, ale trosku musim... Zde je banda VIP milovníků, které li…
Dreamer 16.09.2011 00:10
Dreamer
Ad 1. Nemyslel jsem právě zdejší poradnu, ale globální stav populace. Jestli jsem se tě dotknul, tak… nový
Asmodeus 16.09.2011 07:41
Asmodeus
Jen jsem podotknul, že není správné vybrat si pro pietu jen pár lidí z mnoha. Tobě se to zdá normáln… nový
Boeing 16.09.2011 18:22
Boeing
Skoda ze tu este nie je hodnotenie prispevkov. Ja som chcel reagovat podobne. Neviem preco sa kazdy… nový
Dreamer 16.09.2011 19:02
Dreamer
Ha! Matka Tereza! :-D To jsi vedle jak ta jedle. Popravdě zvysoka seru na všech těch pětačtyřicet...… nový
Asmodeus 16.09.2011 19:34
Asmodeus
No a navic, kde umira nejak casto 45 lidi najednou a navic lidi, kteri v urcitym smeru prevysuji 99,…
Jack 15.09.2011 18:39
Jack
Já jen přidám - když o něco později zemřeli 4 mladí chlapíci v autě, tak jim v televizi věnovali jen…
Prasak 16.09.2011 00:31
Prasak
"tak jim v televizi věnovali jen pár minut" Taky asi proto, že to byli cikáni. I když musím podotkno… nový
M-Pol 16.09.2011 07:01
M-Pol
Takže je tu teorie, že kdyby to nebyli cikáni, tak by po nich ani novinář neštěknul? nový
Prasak 16.09.2011 19:06
Prasak
Asi nějak tak, prostě nepřevyšují "99,9% pouplace"? nový
M-Pol 16.09.2011 19:33
M-Pol
Tak vidím,že je to tady samej hokejovej fanoušek...:-/ poslední
xtuta 16.09.2011 19:50
xtuta

Je to smutna sprava, ale je tiez smutne ze tam zomrel aj slovensky hokejista Pavol Demitra, ktoreho tu nikto nespomenul, to by si urcite zasluzil, to uz Cesi zabudli na Slovensko? Ved aj tato poradna ma podtitul "ceskoslovenska", dokonca bez pomlcky. Aj na ceskych TV (tych ktore som videl) oznamovali len smrt ceskych hokejistov, naopak na slovenskych TV od zaciatku hovorili aj o ceskych aj o slovenskom hokejistovi.

K teme, take nieco sa muselo stat, pri tych poctoch letov, hlavne ak si niekto mysli ze este usetrime a este a este... Donekonecna to nejde. Problem je aj ze ludia sa neboja, prinajhorsom pojdu do vezenia s TV, internetom, teplym jedlom, ihriskom... Nie som za trest smrti, ale chyba tu nejaky pud sebazachovy ktory tu bol pri treste smrti. Ja som za nieco medzi, ale to som riadne odbocil a bolo by to nadlho.

Tos ses trosku netrefil a zaroven prestrelil. Precti si prvni zpravy z ruska na nasich serverech. Vsude se psalo o nasich (cesich) a o demitrovi. Naopak na slovensku se o cesich temer nikdo nezminoval. Ten prvni den jsem o tom hledal hodne info. Chybu hledej u vas. Navic tady na poradne podobnou vytku snad ani nemuzes myslet vazne. Jak muzes od nekoho tady cekat, ze ho takovato zpravicka nejak zasahne. Precti si tady komentare a uvidis to hned. Tady nikdo nesportuje a navic je pro ne sport hnuj a mysli si, ze sportovci maji vygumovany mozek. Viz par vlaken tady o sportu...
Jinak i kdyz jsem z toho byl celkem spatnej, tak mam plny zuby toho, jak z jejich smrti delaji ty novinarsky krysy show, ale bohuzel nejen ony, ale pridal se i hokejovy svaz atd.. Je to neco odpornyho.

Asmodeus - radsi se k nicemu cemu nerozumis, a co te nebavi, nevyjadruj. Co meli navic oproti ostatnim? Tu otazku snad ani nemuzes myslet vazne. I male dite, ktere je v obraze, na ni umi odpovedet. No a navic, kde umira nejak casto 45 lidi najednou a navic lidi, kteri v urcitym smeru prevysuji 99,9% pouplace?

radsi se k nicemu cemu nerozumis, a co te nebavi, nevyjadruj

Nebaví? To je fakt, ale nepsuju, alebrž akceptuju. Nerozumím? Mno, možná ano a možná ne. Nerozumím apoteóze sportovců, herců, zpěváků či jiných "VIP" (všimni si uvozovek). Rozumím však lidem, kteří byli od mala masírováni médii ku prospěchu těchto hvězd - nenesou na tom žádnou vinu, byli tak vychováni (masmédii, vulgo "Mordorem", který je všude kolem nás; nemají jinou povědomost).

I male dite, ktere je v obraze, na ni umi odpovedet.

A to mě děsí. Děti dneška nemají úctu k životu (obecně). Musí jim být řečeno, že otrčili brka "lidi, kteri v urcitym smeru prevysuji 99,9% pouplace" /tvými slovy/. Ano. V určitém směru. Neměly by děti plakat nad každým zhrzeným lidským životem? Není to (ač si to snad myslíš) otázka volby. Soucit buď je anebo není. Zde je banda VIP milovníků, které lidské utrpení (kromě jejich favoritů) nechává chladným. A opakuju: co má navíc sportovec nad např. pokrývačem? Slávu? Ale jdi...

A nakonec: Číst tvé slinty (pardon: příspěvky!) k jakékoliv instanci zde na poradně je jen pro otrlé. Stěžuješ si v jakémkoliv čase na jakoukoliv otázku (či příspěvek). Nahlédni do sebe, než začneš kritizovat druhé. Je ti to proti mysli a budeš chtít poslední slovo? Budiž! Osobně s tebou končím jako s ponožkou, která smrdí tak, že se její díru na patě nevyplatí opravovat.

Nechcem sa do tejto diskusie velmi pliest, ale trosku musim...

Zde je banda VIP milovníků, které lidské utrpení (kromě jejich favoritů) nechává chladným. A opakuju: co má navíc sportovec nad např. pokrývačem? Slávu? Ale jdi...

1. K tym VIP milovnikom ja osobne nepatrim, ale prave hokej sledujem a Demitra bol vynimocny aj ako clovek, nejde o to ze to bol aj jeden z najlepsich slovenskych hokejistov.

2. Tak konkretne tito hokejisti maju naviac to ze ich pozna niekolko milionov ludi, takeho pokryvaca pozna mozno niekolko desiatok ludi a aj preto je to v mediach. Samozrejme ze to mozno prehanaju a snazia sa na tom zarobit, ale ludia si to ziadaju, sleduju to tak je prirodzene ze to robia, je to v poriadku ak to nepresahuje urcite medze.

3. Co ty osobne robis aby ini ludia na tejto planete netrpeli, adoptoval si si africke dieta na dialku, mesacne na neho platis, alebo mas PC, notebook a len kritizujes ludi anonymne na nete aj za to ze smutia za clovekom (ludmi) ktori zomreli - nie je toto vacsi hyenizmus ako vysielanie sprav o tragediach?

Ad 1. Nemyslel jsem právě zdejší poradnu, ale globální stav populace. Jestli jsem se tě dotknul, tak se omlouvám.

Ad 2. A to je děsivé. Stačí být slavným a máš rázem větší cenu. Znáš Running Mana od Kinga (knihu, ne tu filmovou slátaninu)?

Ad 3. To se ale vůbec netýká tématu! Co pro jiné dělám je čistě moje věc, myslím ovšem, že toho zas tak málo není. "kritizujes ludi anonymne na nete aj za to ze smutia za clovekom (ludmi) ktori zomreli" - já ale přece nikoho nekritizuju! Jen jsem podotknul, že není správné vybrat si pro pietu jen pár lidí z mnoha. Tobě se to zdá normální?

Jen jsem podotknul, že není správné vybrat si pro pietu jen pár lidí z mnoha. Tobě se to zdá normální?

To je naprosto normální. Nebo snad chceš jít na cizí pohřeb a zeptat se "co ta Vaše mrtvola dokázala?"

Je fakt trapný, jak si lidi s pocitem pseudooriginality snaží chcát proti větru i ve věcech, které jsou v samotném principu pozitivní. A projev lítosti nad každou nevinnou obětí je pozitivní! Samozřejmě záleží na každém člověku, která osoba mu je blízká, dle jeho svědomí a zájmu. Takže pokud někdo chce smutnit každých třicet vteřin nad umrtím dítěte v africe nebo nad mrtvým hokejistou je to jeho volba a tobě je do toho velký hovno. Jakýkoliv tvůj napadající/parodizující projev tuhle pozitivní věc znehodnocuje (a je uplně jedno, jestli někdo glorifikuje dle tvého subjektivního dojmu). Až tobě někdo umře (blízký), jak by ti bylo, kdyby tvojí pietu někdo znehodnocoval? Předvedl si ukázku zdegenerované morálky.

Médii před půl rokem proběhla i naprosto neznámá Anička a nebyla to "slavná" Anička. Média cpou to, co lidi zajímá a jestli chceš změnit lidstvo, tak prvně přestaň hulit a možná pochopíš, že když už se nechceš přidat, tak máš držet hubu.

Takže si tu prosím nehraj na Matku Terezu v záloze, protože svině jsme všichni! Ale každý z nás chce být šťastný a má své přátelé, rodinu pro které prioritně dělá to dobré a to bohatě stačí, protože jinak to je tak brutálně složité filozofování na které obyčejný smrtelník prostě nemá hlavu.

Skoda ze tu este nie je hodnotenie prispevkov. Ja som chcel reagovat podobne.

Neviem preco sa kazdy cuduje tomu ze sa media viac venuju viac znamym ludom a menej menej znamym. Ked je v mediach niecoho vela alebo ma nejake spravy nezaujimaju, tak to necitam, alebo prepnem kanal, oni vysielaju pre vacsinu, su media ktore vysielaju pre mensinu a ta vacsina sa nikde nestazuje ze niekde na Dvojke ide filharmonia, alebo dokument ktory ich nezaujima.

Este budem reagovat na tu citaciu - tiez si myslim ze je to normalne, kazdy je iny, niekoho sa nedotkne ak mu zomrie surodenec s ktorym sa nestretaval a niekto bude plakat aj ked vidi ako niekto tyra cudzieho psa. Su to extremy ale su rovnako ludske, lebo tu lutost prejavuju ludia, len ini ludia.

Ha! Matka Tereza! :-D To jsi vedle jak ta jedle. Popravdě zvysoka seru na všech těch pětačtyřicet... Pravdu díš, že mne zajímá pouze rodina, příbuzní a kámoši. Roste na mně ovšem mech, když vidím zbožšťování různých gladiátorů, o které bych si osobně netípnul vajgla. Ano, kdo je měl rád a osobně je znal, ať pietuje do alelujá. Mně ale ať vyhudlají rektum. Jen jsem se nechal vytočit od Radka, jehož malé dítě, které je v obraze ví, že hokejisti jsou lepší než zbytek civilizace. Toť vše.

No a navic, kde umira nejak casto 45 lidi najednou a navic lidi, kteri v urcitym smeru prevysuji 99,9% pouplace?

Netuším co tě Radku vede k hypotéze, že tito lidé převyšují 99.9% populace. Co má navíc sportovec oproti "běžnému" člověku že jej to staví do jakési pochybné pozice poloboha? Rychle běhá, umí se orientovat dobře na hřišti, trefí se do míče (nebo jiného předmětu), hezky se češe a reprezentuje republiku. A navíc? Vzor pro mládež? Morální kredit? Nenech se vysmát. V tom případě měl s nimi letět i Tomáš Skuhravý. Hned by se mluvilo a psalo o jeho mimořádných výkonech, charakteru, lidském rozměru. Skuhravý neletěl, žije, akorát se zapletl do obchodu s kradenými auty. Kdeže jsou jeho slavné okamžiky?

Ne, nejsem cynik. Je to hlavně lidská tragedie. Lituju jejich příbuzné, děti,... S prominutím, SERE mě ale tahle glorifikace a mrchožroutství médií a přeneseně i národa.

... ale to už jsem se nějak moc rozepsal.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru