Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem HTC EVO 3D (CZ distribuce) za 6 990

Ja nepochopim ani praci na E90, protoze to proste neni prace, ale drbani se levou nohou za pravym uchem. Ja jsem si dotykovy musel koupit, protoze jsem hledal neco s vetsim displejem kvuli emailum, kdyz jsem pryc, a pak taky na tom mam aplikace, ktery pouzivam, kdyz jezdim na kole. Toto jsou jediny vyhody, ktery dotykac pro me ma, oproti normalnimu tel. Bohuzel ani jedno nejde dat na normalni tel.
A asi se stejne jako ty desim chvile, ktera asi prijde - ze nebudou normalni tel. s klavesnici. Budou asi jen smatlafony a pak uplne levny sunky s klavesnici, ktery asi nebudou nic umet. Jen doufam, ze se pak na tento kus trhu nekdo vrhne, protoze si porad myslim, ze lidi, co dotykace nebudou chtit bude dost, ale bude jich ubyvat.

Qwerty taky nechci, to je uplne na nic. Muj normalni tel. vydrzi na baterku jen asi 2-3 dny, ale i to je pro me uplny balzam na nervy, kdyz ten muj malej dotykac, ktery temer nepouzivam, musi denne na nabijecku. Nedejboze kdyz zavola nekdo, s kym dyl vykecavas. To by se pak hodila i ta rezervni baterka, ale otrokem telefonu se nestanu a radsi to necham vybit.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality