Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem HTC EVO 3D (CZ distribuce) za 6 990

Naprosto s tebou souhlasím, doplním jednu malou zkušenost.

Pořádáme jednou ročne extrémní závod a já hleda zařízení, které bych mohl dát na stanoviště. Vybavené softwarem pro obsluhu stanoviště s možností online odesílání, aby byl centrálně přehled, kdo kde byl, kdo ještě nedorazil a koho postrádáme a tak podobně.

Úplně by postačilo jakékoli současné zařízení s operačním systmémem (třeba levné čínské tablety), ale je problém, že žádné z nich není schopné vydržet na baterku 10-15 hodin provozu (ani při vypínání v mezipauzách, což ovšem není úplně efektivní, než najede, když se někdo z nenadání objeví). Další problém je Li-ion/pol baterie, při použítí jednou ročně bych zařízení měl tak tři čtyři roky, protože ty baterie stárnou ať se používají, nebo ne.

Nakonec jsem skončil u stařičkého tableu palm m125, to byl poslední model, který se vyráběl na klasické tužkové baterie (pro účely závodu se koupí jednou ročně baterky za pár korun) a na ty baterky vydrží čtnáct dnů až měsíc práce (podle použití podsvětlení). O něčem takovém se dnešním zařízením může jen zdát. Pro komunikaci má infraport a možnost bluetooth modulu (přes SD slot). A nebudu se ho bát vzít i do nevlídnějších podmínek.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality