Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem HTC EVO 3D (CZ distribuce) za 6 990

No jo, dnes to tak je. Ja neco podobny resil u navigace, protoze do Afriky potrebuju neco, co vydrzi. Jasna volba je pro tyto veci Garmin, jenze Garmin uz taky zacina blbnout. Displeje jeho starsich zarizeni (napriklad Garmin 60CSx) jsou citelny na slunci a bez podsviceni.

Jeho novejsi nastupce uz ma nizsi vydrz na baterky, displej je sice samozrejme vetsi, ale ma horsi citelnost. Jsem zvedavej, kam to vsechno dospeje. Nejlepsi asi je nakoupit vic tech osvedcenych veci dokud jsou, protoze za chvilku bude vsechno merit pul metru, vydrzi to par hodin, bude to leskly, budes nosit 5 nahradnich baterek, aby to utahlo 9D a 10 jadro, ale budes poradne COOL. A vo tom to dnes je. Tento problem by vyresily nejaky novy baterie, ale ty asi zatim, jak se zda, nebudou. Navic po nich nikdo neprahne. Vetsine lidi vubec nevadi, ze nabiji treba vickrat denne.

Proste vyvoj se otocil a vracime se zpet na stromy, ale s poradne nablejskanyma vecickama. Cca do roku 1990 se temer vse, co se vyrobilo jako nastupce neceho zlepsovalo, postupne s kazdym rokem se to menilo a ted snad co novy model, to horsi vec, ale vic se leskne, je vetsi a kazdy ji musi mit.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality