Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem HTC EVO 3D (CZ distribuce) za 6 990

protoze za chvilku bude vsechno merit pul metru, vydrzi to par hodin, bude to leskly, budes nosit 5 nahradnich baterek, aby to utahlo 9D a 10 jadro, ale budes poradne COOL. A vo tom to dnes je.
Sorry, ale to je naprostá blbost.

Vůbec mebereš v potaz využitelnost a funkčnost zařízení. Jasně že 3310-ka vydržela v pohodě tejden na baterku, ale cos na ní mohl dělat? Dřív sis na velký krávě (PC) připojil další velkou krávu (monitor), vše narval pernamentně do sítě a zahrál sis např. duken nuken, přečetl zprávy na netu, odeslal emaily. Dnes to všechno můžeš udělat ve vlaku, mhd, při sraní atd a žádnou krávu s sebou vůbec netaháš a co se týče pohodlí - tak jasně, že hrát střílečku na mobilu je opruz (ale spousta jiných (dobrých) her je hratelná jedním ťuknutím jedním prstem. Přečíst si emaily, zpravodajství či si rovnou pustit čt 24 na mobilu např. při sraní (jak to dělám já :D) je naprostá pohoda a efektivní využití času a není absolutně žádný problém se zobrazením - vše se přispůsobí dispelji. A napíchnout mobila do nabíječky je záležitost 10x menšího okamžiku, než se třeba dojít vychcat (a dle tvé teze bychom si měli s sebou nosit nočníky či co?). Většina lidí nelítá po afrických stepích, kde se nedá jen tak dobít a proto jim toto v pohodě postačí, ty máš holt jiné požadavky, ale to neznamená, že celej svět jde špatně a na stromy.

Co se týče HW klávesnice - tak v tom jsem jednoznačně pro HW klávesnici, ale ve výsuvné konstrukci příp. klasické vyklápěčce (takový se dnes asi už ani nedělaj), kde ani v jednom případě netrpí velikost telefonu (v klasické konstrukci je qwertz otřesně malá a telefon je hnusně velkej placatej) a klávesnice je mnohem pohodlnější než pidi mrdky na klasické konstrukci (a to nemám místo prstů klobásy). V ppřípadě výsuvné či vyklápěcí se to maličko projeví na tloušťce telefonu, což už není tak degradujicí parametr a velikost klávesnice maximálně využívá potenciál founa.
Psaní na qwertz dotykové je pravda horší než na HW, ale imho kosmetický problém. Celé ovládání dotykem je v dnešní době velmi dobře řešeno výrobci founů a i tvůrci SW. Např. starej model Samec 5230 byl otřesný pro ovládání dotykem - např. hledání v 300 položkovém telefonním seznamu nebo používání dispelje při hovoru - to vše je už dnes velmi dobře vyřešeno.

Takže ne, vývoj jde velmi rychle dopředu a správným-logickým směrem (humánní hodnoty neberu v potaz).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality