Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem HTC EVO 3D (CZ distribuce) za 6 990

Co to placas? Jak vis, co me napada a nenapada? Rekni mne prosim te co to je tohle za veci

Dneska na mobilu děláš věci, který sis dřív ani představit neuměl
, moc by me zajimalo o co prichazim. Ja na tom kriplu pouze volam (nedejboze, kdyz za den provolam pres hodinu, to pak nabijim 2x denne), sms temer nepisu a parkrat prectu email(ten jde cist i na obyc. tel.). To je vse a nabijim kazdy den. Navigaci a jine veci se neodvazuji zapinat, pokud jsem dal od site, to je schopno vybit tel. za par hodin a navic, jak jsem rikal, je nevyuzivam. Jediny co pouzivam je par aplikaci na kolo. A nepis mne zas, ze kdovi jak ten tel. pouzivam, ze tvuj vydrzi 2 dny. To me opravdu nezajima, me zajima, ze muj nevydrzi 2 dny.

Jaky jsou ty vyhody, co se prenesly z PC, a toto je ten vyvoj, ktery jde dobrym smerem (no ses hodne nenarocny)? > Sudleni prstem po lesklym, zamatlanym skle? Vydrz baterky zkracena o 5-7 dni od prumeru starych tel.? Po nahodnym padu na zem rozpad na nekolik kusu a s tim spojeny poskrabani displeje, i kdyz je tam prece ta "neznicitelna" Gorillaglass? Doinstalace cehokoli, protoze tel. v zakladu neumi temer ani to, co ten tzv. hloupy? BFU s tim maji znacny problemy, to se starym nemeli (kontakty, zvoneni, zvuky, bluetooth, ...). Smirovani Googlem nebo mozna i MS? Toto jsou ty vyhody? Proc a co ihned po vytoceni hovoru Android okamzite neco pres data nekam odesila? Na vyjmenovani dalsich "vyhod" nemam cas ani chut.

Vic sem k tomu nereaguju, protoze je to zbytecny. V prevazne vetsine to lidi absolutne nevyuziji, jak uz jsem psal, ale je to leskly, moderni, frikulinsky a kazdej to potrebuje. Lidi jsou jako ovce. Kdo by si koupil dneska treba auto, ktery by po kazdym faceliftu nebo vyrobeni novyho modelu melo treba o 30 % vyssi spotrebu, hur se ridilo a ovladalo, bylo by drazsi atd.? Nekoupil by to skoro nikdo, ale jak se jedna o tyto pi.oviny, tak jsou lidi jak utrzeni ze retezu - a hlavne frikulini. Ale jinak auta jdou podobnym smerem, totiz zpet na stromy. Posledni poradny auta se delaly cca do 1995. To byl plast jeste plastem a plech byl plech, zadny elektronicky sracky ti nerikaly jak mas jet. Dnes pouzivaji nahrazky uz i tam, ale neni to takova hruza, co delaji z mobilu, a to nemluvim o nejakych skodovkach, ale treba o BMW nebo Mercedesu. Zeptej se majitelu, kteri ty auta meli tehdy i ted, vetsina ti rekne to samy...

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality