Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem HTC EVO 3D (CZ distribuce) za 6 990

Dovoluji si upozornit, že špičkový smartphone od HTC v oficiální české distribuci skokem zlevnil z cen nad 11 000 na 6 990. Za tuhle cenu tedy koupíte telefon s 4,3" qHD displejem, dvoujádrovým Snapdragonem na frekvenci 1,2GHz a 1GB RAM.

Tuto cenu mají momentálně například v ElectroWorldu, Datartu, Alze, Sunnysoftu, Mobil pohotovosti.

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
když už nic jiného, tak je to telefon ošklivý až hrůza.
Redsnake 05.01.2012 20:15
Redsnake
když už nic jiného, tak je to telefon ošklivý až hrůza. nejsi ty tak trochu provokatér redsnejku? k…
Boeing 05.01.2012 21:33
Boeing
Chtěl jsem reagovat na hosta, ale budu reagovat na Tebe jako aktuální příspěvek. Takže: Vzhled je su…
Redsnake 05.01.2012 22:04
Redsnake
Nevím no. Tahle konstrukce telefonu mi dneska už nepřijde moc výhodná. Ty klávesy jsou tak pidi, že…
shark.jd 05.01.2012 22:22
shark.jd
nebo v autě, nebo poslepu, .... Uznávám, je to o zvyku, ale ze svých zkušeností (HTC HD2) prostě dot…
Redsnake 05.01.2012 22:26
Redsnake
Já na mobilu hodně píšu. Teď píšu stylusem na virtuální klávesnici, ač má moje Samsung OmniaPro výsu…
Kráťa 07.01.2012 05:11
Kráťa
Jenže porovnáváš rezistivní displej s kapacitním. Rychlost psaní je samozřejmě vyšší bez stylusu, kd…
shark.jd 07.01.2012 15:43
shark.jd
Vůbec ideální by byl displej s vlastnostmi kapacitního (přesnost, multitouch, Gorilla Glass) s možno…
Kráťa 07.01.2012 17:23
Kráťa
Psát stylusem na mobilu rozhodně pohodlnější není. Tvoje přirovnání je sice hezký, ale je to blbost,…
shark.jd 07.01.2012 18:21
shark.jd
Psát stylusem na mobilu rozhodně pohodlnější není. Souhlas. Ale asi zalezi i na tom mobilu. Ja mam…
merlouska 07.01.2012 20:46
merlouska
Ad stylus, dotyková klábusnice případně full qwertz. Jsem přesvědčen o tom, že mám nejvíce úhozů za…
Redsnake 08.01.2012 02:18
Redsnake
Nemyslím si, že by to bylo něco nereálného. http://www.alza.cz/freedom-pro-keyboard-d149314.ht m poslední
shark.jd 08.01.2012 10:58
shark.jd

Chtěl jsem reagovat na hosta, ale budu reagovat na Tebe jako aktuální příspěvek.
Takže: Vzhled je subjektivní a z mého pohledu se mi toto HTC jeví jako ošklivé. O E5 kterou vlastním a na kterou narážíš jsem nikdy netvrdil, že je pěkná, nicméně její qwerty klávesnice je vysoce funkční, což zřejmě uživatel dotykového telefonu nepochopí.
A to srovnání? Je to jak srovnávat favorita a fábii, obě to jsou plečky, ale pamatuju, že svého času známý taky vysolil přes sto papíru za fáčko. Dnes by za to měl fábku.

nebo v autě, nebo poslepu, .... Uznávám, je to o zvyku, ale ze svých zkušeností (HTC HD2) prostě dotykáč nechci. Není to ani na zábavu, ani na práci. Je to jen na vztek. Měl jsem v ruce i nějaké levnější samce a další srandy a nic moc. Pravda, segment okolo deseti litrů se mi vyhýbá, ale po tom co mě nepřesvědčila nižší a střední třída dotykáčů, nemám moc odvahu byť jen uvažovat o experimentu s deseti litrama (i kdyby jen se sedmi za EVO, stejně tam je z mé strany fakt, že ten telefon je jak dotykový, tak i ošklivý. Proto z mého pohledu není potřeba se zaobírat jeho dalšíma, možná nespornýma kvalitama.)

Já na mobilu hodně píšu. Teď píšu stylusem na virtuální klávesnici, ač má moje Samsung OmniaPro výsuvnou hardware. Na ní se mi však píše mnohem pomaleji diakritika.
Psát bez psací potřeby (stylusu) jen prstem je jako nahazovat maltu rukou, místo zednickou lžící. Nahodit tak půl metru sice jde, ale nahazovat tak celou stěnu a neustále by byla pakárna.
Nemám nic proti dotykáči, když je u něj i stylus, jako u Samsung Galaxy Note (ten by se mi líbil).
http://www.palmserver.cz/modules.php?name=News&fil e=article&sid=8562

Jenže porovnáváš rezistivní displej s kapacitním. Rychlost psaní je samozřejmě vyšší bez stylusu, když píšeš v landscape módu, protože využíváš oba palce. V případě portrate je zase rychlejší swype. Stylus byl super na nějakou jemnější práci, ta se už dneska pomalu vytlačuje a všechno se přizpůsobuje - větší tlačítka, gesta atp.

Vůbec ideální by byl displej s vlastnostmi kapacitního (přesnost, multitouch, Gorilla Glass) s možností použití stylusu jako u rezistivního (tím myslím použití jakéhokoliv předmětu, hrot tužky atp., protože stylus na kapacitní displeje je skoro stejně široký jak prst, což postrádá smysl).

Vůbec ideální by byl displej s vlastnostmi kapacitního (přesnost, multitouch, Gorilla Glass) s možností použití stylusu

Přesně toto má Sansung Galaxy Note. A co se týče přesnosti stylusu, je to vidět na onom videu.

Je jedno, jestli máš resistivní, nebo kapacitní displej. Psát stylem, že plácáš prsty na displeji je jako to nahazování malty rukou. kdežto psaní psací potřebou je jako nahazování zednickou lžící.

Ono nejde až tak o rychlost, jestli naklepeš dvěma palci 180 znaků za minutu a jedním stylusem 179, ale o pohodlí a zvyk. Prstem to snad neryl ani Archimedes, nýbrž nějakým klackem a jeho praděd byl prý dokonce nejrychlejší písař.

[http://pc.poradna.net/file/view/8008-nejrychlejsi-  pisar-gif]

Psát stylusem na mobilu rozhodně pohodlnější není. Tvoje přirovnání je sice hezký, ale je to blbost, která se s tímhle nedá srovnávat. :-D

Vzpomínám si na diskuzi o zoomování, kde si tvrdil, že zoomování dvěma prsty je blbost, protože musíš používat druhou ruku a je to nepohodlné. Teď zase tvrdíš, že je super používat stylus na psaní (nutnost dvě ruce), i když se bez stylusu pomocí Swype dá psát jednou rukou a mnohem rychleji. Tož chlape, chtělo by to trošku urovnat myšlenky a potřeby. :-)

Psát stylusem na mobilu rozhodně pohodlnější není.

Souhlas. Ale asi zalezi i na tom mobilu. Ja mam HTC Touch Cruise (4 roky stary dedecek) a to klofani stylusem uz me obcas docela prudi, zejmena od doby, co jsem se naucila datlovat na iPodu (Touch) v landscape modu obema palci. Sice jsem na tu iKlavesnici zpocatku nadavala, ale uz jsem si docela zvykla, i kdyz mi porad neprijde uplne idealni, na druhou stranu se mi temi palci fakt pise pohodlneji nez stylusem na HTC. Ale co jsem videla, tak podobny rozlozeni ma dneska vic telefonu, i u HTC jsem to videla... Kazdopadne mam zase pocit, ze u iPodu se mi to psani jakoby "seka".. ze mackam tlacitka a ono se nic nedeje a pak najednou naskoci 8 pismenek, coz jsem na HTC nikdy nezazila, ale to bude asi spis problem ve vykonu nez v klavesnici. Na HTC se jen furt preklepavam na tu #%&^&#%$ Sunnysoft FullKeyboard, coz me vytaci do vrtule :-/ (jestli nekdo vi, jak jeji ikonu z klavesnice vyhodit, uvitam radu)

Popravde receno uz se docela tesim, az si poridim novejsi mobil, ten rezistivni displej uz mi zacina lezt krkem, obzvlast od doby, co jsem okusila ten kapacitni na iPodu...

Ad stylus, dotyková klábusnice případně full qwertz. Jsem přesvědčen o tom, že mám nejvíce úhozů za minutu na plnohodnotné pc klávesnici, pak qwertz mobilu a až nakonci je psané rukou na papír. Takže stylus mě v komunikacích a její efektivitě vůbec neláká...Jo kdyby mi někdo nabídl mobil kde se dá připíchnout plnohodnotná klávesnice.... :-D

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru