Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Česko podepsalo ACTA

Jojo... To, jací lidé jsou produkováni školstvím vidím dnes a denně; vždyť se nám chodí na počtu co chvíli někdo hlásit o místo. Ono i stačí jet s nimi v metru; za mlada jsem býval pěkné kvítko, ale ve srovnání s některými jedinci dnes jsem byl Platón :-) Můj bratr učí na střední, takže to mám taky z první ruky - cokoli se po studentech chce, je šikana, když někdo napíše test plný nesmyslů (žák má právo na omyl), když žitafu na obrázku popíše coby krokodýla nevadí, má přece právo na vlastní pohled na všc etc. Tohle ale všechno jde shora. Co se rodičů týká, tak ti vždy stojí za dětmi, ať smrad udělá co udělá.
Kdybych v letech 1993-98 (kdy jsem byl na střední) doma řekl, že mi dal učitel pohlavek (páč jsem se choval jak čů...), tak dostanu doma ještě jeden a bylo by. Dnes? Škoda mluvit...
Co se týče médií (i internetu) - bez nich by nebylo hůře, naopak. Hlavní zpravodajské denníky jsou stejně jen hlásnou troubou Systému a píší jen to co se hodí. Vem si třeba teď - všude o Concordii (jistě, 16 nebo kolik mrtvých je tragédie), ale třeba o tom, že v Rumunsku vyšli lidi do ulic ani čárka...
Knihy ty bych si vzít nenechal - ještěže existují antikvariáty! A ještě hudbu, tu poslouchám 80% volného času. Televizi mám, ale zapnu to jednou za dva týdny, občas na zprávy nebo když jde nějaký film co stojí za shlédnutí. Jinak čučím na DVD, ale to taky tak max jednou za týden. A nemám žádné supr dupr HD, já jsem zákazník, kterého velké firmy nemají rádi - doma mám veškerou elektroniku z bazaru/inzerátů v průměrném stáří 15 let.
Také jsem rád, že se mohu věnovat fotografii, coby "hlavnímu koni", ať již digitální (95%) nebo na film (5%). Na filmy fotím výbavou, která byla supr dupr nová v první půlce osmdesátých let :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality