Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na uloz.to nahrava a stahuje jen magor. ten server vede podrobne statistiky kdo co nahral, kolikrat…
Fasax 16.02.2012 22:48
Fasax
už to nehul. například od nás zásadně anonymních 300kbps stahovačů, co odmítáme veřejnou ip, si vezm… nový
lední brtník 16.02.2012 23:37
lední brtník
No rekl bych, ze na zive se objevila revolucnejsi zprava. http://www.zive.cz/clanky/soud-eu-nikdo-ne… nový
Radek 17.02.2012 07:54
Radek
No tak na vsetky tie servery zacnu rovno podavat zaloby. Este lepsie, uz bolo aj na case nech ich vs… poslední
MM.. 20.02.2012 00:01
MM..

Na uloz.to nahrava a stahuje jen magor. ten server vede podrobne statistiky kdo co nahral, kolikrat to kdo stahnul, kdo co stahnul, telefony a cisla uctu ze kterych se platilo, logy IP bez moznosti vymazat tato data nebo zrusit ucet a smazat data s nim spojena. Kdovi za kolik uloz.to prodalo nahled do databazi pro vydavatele pod zaminkou mazani zavadneho obsahu.

už to nehul.
například od nás zásadně anonymních 300kbps stahovačů, co odmítáme veřejnou ip, si vezmou leda kulové.
taky ovšem nemám idiotskou potřebu stáhnout polovinu uložto, že ano.

za půl hodiny jde ta sebranka chrnět ať je ráno svěží na diktát z češtiny - stejně propadnou. a já si uložím nějaký dokument o brtnících, těch nikdy není dost.

No rekl bych, ze na zive se objevila revolucnejsi zprava. http://www.zive.cz/clanky/soud-eu-nikdo-nesmi-nuti t-weby-aby-filtrovaly-obsah/sc-3-a-162394/default. aspx takze to asi tak horky nebude

Nikdo nesmí nutit web, aby kontroloval data uživatelů

Ve světle současného dění a sílících tlaků, aby sami provozovatelé webových služeb kontrolovali uživatelský obsah, se rozsudek jeví tak trochu jako z jiné planety, soudní dvůr totiž žalobu SABAMu obrazně řečeno roztrhal na kusy.

Podle dvora není možné, aby mělo autorské právo vyšší váhu než právo na soukromí a přístup k informacím, což jsou nároky, které jsou zakotvené v unijních smlouvách a nařízeních. A ty by byly porušeny už tím, že by software bezdůvodně nahlížel do soukromých dat registrovaných uživatelů. Ostatně opět by se zde v plné míře projevoval princip presumpce viny – tolik kritizovaný v dohodě ACTA, který nemá v evropském právu své historické místo.

No tak na vsetky tie servery zacnu rovno podavat zaloby. Este lepsie, uz bolo aj na case nech ich vsetkych pozatvaraju. Nie su absolutne k nicomu len na nelegal, ako vyplyva aj z reakcii ze sa subor teda nazve ako kravinka.rar :) Kto prepana dava na ulozto nejaku kravinku? Nikto. 100% obsahu je ilegal, vydavatelia rovno mozu oznacit vsetky subory a delete :D

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru