Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Novy SW: Avant Browser Tri-core, HotkeyP, (FreeCommander)...

Tak jeden autor pracuje na FreeCommander nonstop, teraz uz len na XE verzii a zopakujem info ze XE je mozne stiahnut, len starsiu verziu bez multi rename. Islo to pomerne pomaly, kedze autor zacinal od nuly, ale teraz je tam uz skoro vsetko az na FTP a par mensich funkcii, takze mozno koncom mesiaca bude uz pouzitelna verzia pre vsetkych, aj ked asi stale nie oficialna.

HotkeyP je pre mna nenahraditelny, neviem co ti konkretne vadilo, mozno by som ti vedel pomoct, mne skratil niektore operacie z desiatok sekund na zlomky sekund. a nemusim si pamatat rozne kl. skratky pre rozne programy a tiez mysie skratky, takze pre najpouzivanejsie situacie mi staci standardna 5 tl. mys.

Avant sa dost zmenil, hlavne FF engine, FF rozsirenia a to v com bol vzdy dobry je prisposobitelnost ktoru som nenasiel nikde inde, ja som ti prehliadac vyberal prave taky, ktory si mozem prisposobit podla mojich predstav a v ziadnom inom si nemozem prisposobit vsetko to co v Avant.

To prisposobenie vlastne spaja celu tuto trojku, lebo kazda alternativa dokaze zaklad, ale ja som vzdy hladal jednoduchsi sposob a uz nie som ochotny nieco robit 3 sekundy ked mozem 3 desatiny sekundy a 20 sekund ked mozem sekundu. Ano, toto dokazu vsetky 3 programy.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality