Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Novy SW: Avant Browser Tri-core, HotkeyP, (FreeCommander)...

Avant Browser Tri-core

Hlavna zmena, pribudol Chrome engine (po IE a Firefox).

HotkeyP

4.6.1 (28.3.2012)
- zkratky na https stránky
- okno s možnostmi používá vyhlazené písmo

opravené chyby:
- Když se příkaz "Zavřít okno" spustí na ploše, ukáže se dotaz na vypnutí Windows.

FreeCommander XE

Posledna verzia FC XE, ktory je prerobeny od zakladov, vysla uz davnejsie, momentalne vysla neverejna beta verzia ktora je len pre prispievatelov a beta-testerov, ale uz coskoro tu bude aj verejna "preview" verzia kde budu aj novinky z aktualnej verzie, pribudlo hlavne hromadne premenovanie (multi rename), snapshot, autor pracuje na dalsich, samozrejme bolo opravenych vela bugov.

Ja uz pouzivam XE verziu ako hlavnu asi mesiac a mozem potvrdit ze uz je dost stabilna, zo starej verzie chyba hlavne FTP, ale naopak pribudlo vela noviniek, moznosti a prisposobeni, takze XE verzia je na tom uz teraz lepsie ako stara verzia. Rozhodne odporucam prejst si vsetky nastavenia, su tam velmi zaujimave veci, napr. moznost pre dvojklik na prazdnej ploche, moznost vytvorit si nove tlacidla - aj v stredovom paneli, prisposobenie pre stavovy riadok, vlastne operacie kopirovanie/presuvanie (este nie uplne dokoncene ale funkcne) s moznostou minimalizovat a pauznut, automaticka zaloha nastaveni...

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na nový software se koukám: index.php
nononot 08.04.2012 17:17
nononot
Tak hned HotkeyP tam chyba, pre mna nepouzitelne. :-)
Dreamer 08.04.2012 18:39
Dreamer
Zkoušel jsi se někdy podívat na AutoHotkey?
L-Core 08.04.2012 21:06
L-Core
Velmi zajímavé. Máš osobní zkušenost?
mif 08.04.2012 23:40
mif
Používám pro naprosto libovolné přemapování kláves a tlačítek myši ve hrách, kde se idiot výrobce to… poslední
L-Core 10.04.2012 14:58
L-Core

Používám pro naprosto libovolné přemapování kláves a tlačítek myši ve hrách, kde se idiot výrobce tohle rozhodl z mně nepochopitelných důvodů zakázat.

Pravda, je trochu složitější na pochopení, je potřeba něco nastudovat (vč. možnosti využití ohromné databáze na jejich fóru, případně požádat komunitu o pomoc).

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru