Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem OS MeeGo znovu ožívá

Já právě drahý mobily nechcu, protože už jsem si spočítal, co na telefonu dělám a co od něj očekávám. Moje požadavky byly po předchozích zkušenostech - rychlá odezva na příkazy, solidní displej, kapacitní displej, Wifi, jelikož to mám hlavně na mobilní internet. Ostatní požadavky jsou už dnes standardem. A jelikož jsem si ten telefon mohl půjčit od kolegyně a vyzkoušet, věděl jsem, že je to to, co mi bude vyhovovat. A sehnal jsem ho pod tři litry, takže nebyl důvod kupovat něco dražšího, když by mi to udělalo stejnou službu. Navigace je takovej příjemnej bonus.
Vždyť většina těch, co si koupí drahej model to má na machrování, protože 95% věcí z toho telefonu nikdy nevyužijí. A největší sráči jsou ti, co maj takovej drahej mobil a nemají ani datovej tarif. Bez datovýho tarifu je dnes chytrej mobil mrtvola. Ano, je tu wifi, ale není všude.
Kdybych si nevzal tu Nokii 500, tedy Symbian, kterej jsem měl na Nokii 6600 a hlavně na E50, tudíž jsem věděl, do čeho jdu, tak byl v plánu Android od Samsungu. Nic jinýho snad ani nemá smysl brát, vše ostatní je tak minoritní, že to nemá cenu. A to je chyba Nokie, že ten WP netlačí všude, aby se to rozšířilo.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality